Wandelende Kerstklokken boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  4 x 45 minuten binnen 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Kerst

Wil jij Wandelende Kerstklokken boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wandelende Kerstklokken. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Groots belcircus op straat! De klokken beieren over uw straat enbrengen klokgeluid voort. Opgeschrikt door de bel wordt het publiek verrast.

Biografie Wandelende Kerstklokken

Wilt u een drankje, geen probleem de Wandelende Kerstklokken staan voor niets en weten drankjes te voorschijn te toveren.

Boekingen van Wandelende Kerstklokken

Met een dienblad in de vorm van een hulstblad worden uw gasten bediend! Uw wens is zijn leidraad voor een artistieke invulling van een act op maat. Hun artistieke veelzijdigheid leent zich uitstekend voor diverse evenementen zoals: beurzen, congressen, openingen, feesten, reclames en promoties.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wandelende Kerstklokken kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wandelende Kerstklokken wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wandelende Kerstklokken wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wandelende Kerstklokken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wandelende Kerstklokken kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wandelende Kerstklokken boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wandelende Kerstklokken kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wandelende Kerstklokken boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wandelende Kerstklokken

Wandelende Kerstklokken inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wandelende Kerstklokken

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 x 45 minuten binnen 4 uurn.v.t.2 personenKerst€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-
€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand