De Kerstpiano boeken

> 100 km vanaf Roosendaal 0,70 p/km reiskosten
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Kerstpiano boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Kerstpiano. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De KerstPiano is een is gezellige one-man-pianoshow met Andy Dellenoy als zanger / entertainer / pianist. Stijlvol en exclusief, maar zeker niet ‘klassiek’. De witte mini-pianovleugel is standaard al perfect voor een Kerst/Winter evenement. De witte piano wordt prachtig verlicht door gekleurde LED verlichting. Maar voor het échte decembergevoel zal de piano worden voorzien van een speciale “Winter/Kerst” zijkant. Zowel visueel als muzikaal worden uw gasten getrakteerd op passend entertainment.

Biografie De Kerstpiano

De zanger/pianobar-pianist zal uw gasten vermaken met uiteraard kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende muziek. Alles live gespeeld en gezongen. Vaak zal de KerstPiano geboekt worden ter opvulling van een kerstdiner in een restaurant, of tijdens de eindejaarsreceptie van een bedrijf. Het spreekt voor zich dat de muziekkeuze en volume zodanig zal zijn dat het een aangename en exclusieve aanvulling zal zijn op uw kerst event.

Pianoshow boeken

Maar mocht de situatie het toelaten, dan kan de sneeuw van de daken worden gespeeld. Met meer volume, opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. “Sing – Dance – Party“. Natuurlijk altijd in het kerst- of winterthema. Een heerlijk achtergrond muziekje bij een receptie, bedrijfsborrel of diner, of een spetterend knalfeest… het kan allemaal met de KerstPiano !!

Boekingen van De Kerstpiano

In de piano is naast het gebruikelijke pianoklavier ook nog het allernieuwste Yamaha keyboard ingebouwd. Hiermee kan muziek gemaakt worden alsof er een volledig orkest staat op te treden. Dus inclusief drums, bas, gitaren, en eigenlijk elk instrument wat u maar kunt bedenken. Ter ondersteuning van de zanger is er ook nog een apparaat aanwezig die een volledig koor kan nabootsen. Daardoor is meerstemmige zang mogelijk, ondanks dat er maar 1 zanger aan het zingen is. De techniek van tegenwoordig staat voor niets. Let wel; alles wordt wèl live gespeeld en gezongen. Sfeer wordt ook zeer zeker bepaald door de verlichting. Daarom plaatsen wij op het podium diverse LED verlichtingen die wij in alle kleuren kunnen laten branden.

De Kerstpiano inhuren

Aan de zijkanten van het podium komen 2×4 LED Parspots die de KerstPiano van bovenaf verlichten, en op de grond voor de piano worden 2 LED floorbalken geplaatst. Zo wordt het podium prachtig en sfeervol verlicht in elke denkbare kleur. En natuurlijk heeft de piano zelf ook al LED verlichting die in alle kleuren kan branden. Ook kunnen wij lasers plaatsen die ‘sterretjes’ op de wanden en plafond laten schijnen. Om het geheel sfeervol te maken wordt er achter de piano een truss-stellage opgebouwd met daarin een zwart theaterdoek van 4 of 6 meter breed met finkelende lichtjes. Dit is alleen mogelijk wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is. De hoogte is 3 meter, de breedte 4,5 of 6,5 meter.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Kerstpiano kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Kerstpiano wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Kerstpiano wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Kerstpiano online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Kerstpiano kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Kerstpiano boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Kerstpiano kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Kerstpiano boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Kerstpiano

De Kerstpiano inhuren

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Kerstpiano

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 45 minuten in 4 1/2 uurinclusief tot 350 personen1 persoonAllround€950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-
€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand