Zing Mee Met Rene boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten / Weekend + € 100,-
€450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €450,-
 • Duur
  max. 3 x 45 minuten in 5 uur
 • Geluid
  inclusief van 25-350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Seniorenshow
 • Genre
  Oldies Nederlands/Engels

Wil jij Zing Mee Met Rene boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zing Mee Met Rene. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het programma “Zing mee met René wordt gebracht door René Bes. René is een door de wol geverfde zanger en entertainer. Die al jaren door heel Nederland in diverse samenstellingen optredens verzorgd. En ook op diverse soorten gelegenheden.

Biografie Zing Mee Met Rene

Het programma “Zing mee met René”, is speciaal gericht op senioren en ouderen. Daarin neemt René u terug naar de vervlogen jaren met vele herkenbare liedjes. Zoals o.a. van Wim Sonneveld, Louis Neefs, Nico Haak, Vader Abraham, De Havenzangers etc. etc. Maar ook diverse heerlijke liedjes van Engelstalige artiesten uit de jaren 50 en 60 ligt binnen de mogelijkhede. Zoals o.a. van Fats Domino, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Frank Sinatra, Elvis Presley, The Cats etc. etc. De keuze is aan u !!

Boekingen van Zing Mee Met Rene

Kortom: een zeer betaalbaar optreden van 2 x 45 minuten speciaal gericht op senioren. Waarbij heerlijk kan worden meegezongen, meeklapt, eventueel een polonaise kan worden gelopen of indien mogelijk gewoon een lekker foxtrotje gedanst kan worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zing Mee Met Rene kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zing Mee Met Rene wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zing Mee Met Rene wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zing Mee Met Rene online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zing Mee Met Rene kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zing Mee Met Rene boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zing Mee Met Rene kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zing Mee Met Rene boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zing Mee Met Rene

Zing Mee Met Rene inhuren

€450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zing Mee Met Rene

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Seniorenshowmax. 3 x 45 minuten in 5 uurinclusief van 25-350 personen1 persoonOldies Nederlands/Engels€450,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand