Zero Db boeken

€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief hoofdtelefoons
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Unieke DJ Show
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Geluidsoverlast? [ Nooit van gehoord! ] 'The silent disco' oftewel 'de stille disco' is een hit in binnen en buitenland! Steeds meer grote festivals, zoals Glastonbury en het Reed Festival in Engeland, maar ook het Nederlandse Lowlands festival, maken het tot onderdeel van de programmering. Vooral op (bedrijfs)feesten blijkt deze vorm van entertainment steeds meer het element van de avond te worden.

Zero Db boeken

Maximaal 200 draadloze koptelefoons maken het onmogelijke mogelijk! Koppel ze aan 2 dj boots, een fraaie lichtshow en 2 knotsgekke DJ's en je hebt de Zer0dB-Disco. Koppel ze aan een presentator of bijvoorbeeld 2 tolken en je hebt Zer0dB-Solutions. 2 disco boots, 2 DJ's, vet licht en maximaal 200 draadloze koptelefoons dit zijn de ingrediënten voor een interactief discospektakel zonder geluidsoverlast. Wanneer bezoekers de “Zer0dB Disco Arena” betreden krijgen ze een koptelefoon uitgereikt. Twee DJ's draaien elk hun eigen muziekgenre. De koptelefoon heeft 2 keuzekanalen en dus kun je zelf kiezen op welke DJ je afstemt. En tussentijds kun je makkelijk overschakelen naar het andere kanaal. In een afgezette ruimte wordt je door de DJ's meegevoerd in hun muzikale wereld, zonder iemand tot last te zijn.

Boekingen van Zero Db

Voor de rustzoekers is Zer0dB ook een feest, zij kunnen rustig praten en genieten van het hilarische fenomeen van mensen die zich in verschillende dansritmes uitleven op de dansvloer. Zer0dB Disco is een unieke ervaring voor een uniek evenement, leuk om te doen, leuk om naar te kijken. Wij leveren de Zer0dB Disco in 2 versies. Zer0dB Basic: Dance area met lage truss constructie en lichtshow. Zer0dB XL: Dance area met hoge truss constructie en uitgebreide lichtshow. Solutions Zer0dB is multi-inzetbaar. Voor vele denkbare situaties waar je iets wilt communiceren zonder geluidsoverlast biedt Zer0dB Solutions een oplossing.

Direct Zero Db huren? Klik hier voor boekingen van Zero Db

Zero Db boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zero Db

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ Show5 uurinclusief hoofdtelefoons2 personenAllround / Bespreekbaar€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.350,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand