Zero Db boeken

€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief hoofdtelefoons
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Unieke DJ Show
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij Zero Db boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zero Db. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geluidsoverlast? [ Nooit van gehoord! ] ‘The silent disco’ oftewel ‘de stille disco’ is een hit in binnen en buitenland! Steeds meer grote festivals, zoals Glastonbury en het Reed Festival in Engeland, maar ook het Nederlandse Lowlands festival, maken het tot onderdeel van de programmering. Vooral op (bedrijfs)feesten blijkt deze vorm van entertainment steeds meer het element van de avond te worden.

Biografie Zero Db

Maximaal 200 draadloze koptelefoons maken het onmogelijke mogelijk! Koppel ze aan 2 dj boots, een fraaie lichtshow en 2 knotsgekke DJ’s en je hebt de Zer0dB-Disco. Koppel ze aan een presentator of bijvoorbeeld 2 tolken en je hebt Zer0dB-Solutions. 2 disco boots, 2 DJ’s, vet licht en maximaal 200 draadloze koptelefoons dit zijn de ingrediënten voor een interactief discospektakel zonder geluidsoverlast.

Silent Disco boeken

Wanneer bezoekers de “Zer0dB Disco Arena” betreden krijgen ze een koptelefoon uitgereikt. Twee DJ’s draaien elk hun eigen muziekgenre. De koptelefoon heeft 2 keuzekanalen en dus kun je zelf kiezen op welke DJ je afstemt. En tussentijds kun je makkelijk overschakelen naar het andere kanaal. In een afgezette ruimte wordt je door de DJ’s meegevoerd in hun muzikale wereld, zonder iemand tot last te zijn.

Boekingen van Zero Db

Voor de rustzoekers is Zer0dB ook een feest, zij kunnen rustig praten en genieten van het hilarische fenomeen van mensen die zich in verschillende dansritmes uitleven op de dansvloer. Zer0dB Disco is een unieke ervaring voor een uniek evenement, leuk om te doen, leuk om naar te kijken. Wij leveren de Zer0dB Disco in 2 versies. Zer0dB Basic: Dance area met lage truss constructie en lichtshow. Zer0dB XL: Dance area met hoge truss constructie en uitgebreide lichtshow. Solutions Zer0dB is multi-inzetbaar. Voor vele denkbare situaties waar je iets wilt communiceren zonder geluidsoverlast biedt Zer0dB Solutions een oplossing.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zero Db kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zero Db wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zero Db wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zero Db online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zero Db kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zero Db boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zero Db kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zero Db boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zero Db

Zero Db inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zero Db

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ Show5 uurinclusief hoofdtelefoons2 personenAllround / Bespreekbaar€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.500,-
€1.500,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand