Mannes boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Mannes is een echte Hollandse volks zanger. Geboren en getogen in Zwolle is het muziek maken hem met de paplepel ingegoten. Optreden op feesten en in café's is zijn lust en zijn leven. Mannes is een zanger met een typisch, uit duizenden herkenbaar, warm stemgeluid. Hij is gezegend met een prachtige 'snik' in zijn stem. Als Mannes op het podium staat, dan straalt hij één en al gezelligheid uit.

Mannes boeken

Mannes is een artiest die op de bühne helemaal zichzelf is. Mannes acteert niet maar is puur! In 2009 gaf Mannes met een 8-koppige band een groot concert in de WZRV Hallen in Zwolle. Eén van de hoogtepunten van de avond was het duet dat Mannes zong met Marianne Weber. Mannes is een ras-artiest en een geweldige entertainer. Optredens van Mannes zijn altijd gezellig en zeker de moeite waard. Als Mannes bij u in de buurt optreedt dan moet u beslist even gaan kijken.

Boekingen van Mannes

Mannes heeft inmiddels besloten om aan zijn carriëre een iets professionelere draai te geven.In November 2014 is zijn eerste single verschenen. “Zij draagt een ring” is een gevoelig nummer dat door Mannes op onnavolgbare wijze en met veel emotie in de stem wordt vertolkt!

Direct zanger Mannes huren? Klik hier voor boekingen van Mannes

Mannes boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mannes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand