Bob Offenberg boeken

Populaire zanger
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij zanger Bob Offenberg boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Bob Offenberg is geboren op 28 april 1996 te Schiedam. Hij wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen: zingen. Bob zong dan ook al alles mee, zowel in het Nederlands als in andere talen. Met zijn talent verbaasde dan ook op 4 jarige leeftijd vele mensen om tijdens de jaarlijkse playbackshow op de camping door het liedje “Que Si, Que No” van Jody Bernal in zijn geheel live ten gehore te brengen. Zijn eerste optreden voor publiek was een feit, wat resulteerde in nog een aantal talentenjachten waar hij vaak hoge ogen gooide.

Bob Offenberg boeken

Het begon pas wat serieuzere vormen te krijgen toen Bob op een prive feestje naar de optredende artiest toe liep en vroeg of hij een liedje mee mocht zingen. Zo gezegd, zo gedaan. Bob stond met een microfoon in zijn handen en stond het hele nummer mee te zingen. John van Leeuwen, de zanger van die avond met wie hij het nummer zong, was zo onder de indruk dat hij zijn tekst vergat en Bob vrolijk verder ging. John was zo enthousiast dat hij een aantal dagen later contact opnam. Hij wilde een single op laten nemen door Bob. Maar dan wel een single die goed bij een jongetje van 4 jaar oud zou passen.

Debuutalbum

Al snel werd er al gespeculeerd over een debuutalbum. Dit resulteerde uiteindelijk in het album Dansen (2005). Dat Bob niet onopgemerkt kon blijven werd duidelijk nadat SBS 6 voor een tweede maal aan de telefoon hing. Met de vraag of Bob zou willen deelnemen aan het programma afvallen met sterren. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo.

Boekingen van Bob Offenberg

Al deze gebeurtenissen bleven ook bij de mensen in de muziek business niet achterwegen. Niemand minder dan Emile Hartkamp benaderde Bob om naar zijn studio te komen en nummers van zijn hand uit te laten komen. Niet veel later resulteerde dit in de single “Als je lacht”. Als opvolgers hiervan kwamen “’n Knipoog, ’n Kusje… ’n Bosje Rode Rozen” en “Een Lied voor alle moeders” . In 2014 kwam Bob in zijn eigen stijl met een lekkere foxtrot genaamd “Ik hou alleen van jou”. Ook dit nummer viel weer goed in de smaak.

Tros Muziekfeest

Op het Tros muziekfeest in Maastricht mocht hij dit nummer voor een bomvol plein ten gehore brengen. Een snelle opvolger van dit nummer, met wederom tekstschrijver Frans Bauer ,was in de maak “Laat me zweven” met voor velen bekende klanken. Na dit alles stond Bob dan voor het eerst tijdens het Levensliedgala in het voor hem zo bijzondere Ahoy Rotterdam.

Frans Bauer

Er werd daarna nog meer samengewerkt met Frans Bauer en dit resulteerde in het nummer “In Parijs”. Uiteraard met een videoclip opgenomen in Parijs. Nadat SBS 6 bekend maakte een programma te maken om de nieuwe volkszanger van Nederland te zoeken kon Bob’s  reactie niet uitblijven. Met goede audities stoomde hij dan ook door tot aan de live shows. Dit resulteerde in vele goede reacties bij het publiek. Niet veel later kwam in dezelfde stijl als In Parijs het nummer “Amor, Amor” met wederom de bekende klanken van Frans Bauer.

Live band

9 november 2013 was weer een hoogtepunt voor Bob. Hij zat 10 jaar in het vak dus weer tijd voor en concert. Live met band in zijn geliefde Schiedam met als locatie de Margriethal. Dit feestje vierde hij collega artiesten als: Django Wagner, Belle Perez en nog vele andere. Een waar feestfestijn barste los die avond, waar nog veel over wordt nagepraat.

Direct Bob Offenberg boeken? Klik hier voor boekingen van Bob Offenberg

Bob Offenberg boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bob Offenberg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand