Dixy Jay boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Dixy Jay boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dixy Jay. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hip Hop en R&B Artiest Dixy Jay heeft in een korte tijd al veel muziek van hoge kwaliteit weten te maken. Hij schud niet maar danst, rapt en zingt alles uit zijn mouw! Te boeken voor clubs en urban feesten!

Biografie Dixy Jay

Dixy Jay is een multi talent die naast rappen en zingen ook ontzettend goed kan dansen! Zijn dit de ingrediënten die nodig zijn op de top te bereiken? Niet alleen toch? Hiervoor moet er ontzettend hard gewerkt worden… en dit doet Dixy Jay! Hij schrijft dagelijks nieuwe teksten voor zijn eigen tracks, is continue te vinden in de studio, is actief met dansen bezig en bouwt zijn netwerken in deze moeilijke branche goed uit!

Boekingen van Dixy Jay

Zo komt zijn nieuwe singel met clip zomer 2016 uit! Een groot talent en… nu nog betaalbaar!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dixy Jay kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dixy Jay wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dixy Jay wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dixy Jay online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dixy Jay kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dixy Jay boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dixy Jay kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dixy Jay boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dixy Jay

Dixy Jay inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dixy Jay

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand