Jerry Island boeken

Bekend van Hip-Hop collectief Bridde Boys
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap/Zang-act
 • Genre
  Urban / Nederlandstalige Hip-Hop

Wil jij Jerry Island boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jerry Island. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jerry Island (1998), echte naam Jari van Dijk, is een Nederlandstalige artiest en producer. Hij opgroeide op in het kleine dorpje Oosterend op het eiland Texel. Op zijn zeventiende verhuisde hij naar Utrecht om een muziekopleiding te volgen op de Herman Brood Academie. Hier leerde hij rappers, zangers en producers kennen, waarmee hij begon samen te werken aan Engelstalige Hip Hop.

Biografie Jerry Island

Zo kwam het dat Jerry in 2017 een enorm succes had met het Nederlandstalige collectief Bridde Boys . Ze scoorden een zomer hit met de track ‘Pit Stop’, die inmiddels meer dan 14.5 miljoen streams heeft gegenereerd. En ze stonden samen meerdere keren op WOO HAH!. In 2019 bracht Jerry Island de Engelstalige track ‘FREE’ uit en in mei 2020 had hij een featuring op ‘Come My Way’ van JLV en Jawedsway.

Switch naar Nederlandstalig

Begin dit jaar maakte Jerry de switch naar Nederlandstalig schrijven. Na veel experimenteren is zijn sound nu een fusie van Pop, R&B, Rock, Soul en Hip Hop. In zijn songs probeert de artiest met rauwe eerlijkheid herkenbare situaties aan te kaarten.

Boekingen van Jerry Island

Met teksten die veelal voortkomen uit zijn eigen ervaring met liefde, melancholie, vrienden en familie beschrijft Jerry elk spectrum van het leven. Jerry Island tekende eind 2020 bij het label ROQ ’N Rolla Music. Nu gaat hij uitpakken!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jerry Island kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jerry Island wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jerry Island wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jerry Island online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jerry Island kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jerry Island boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jerry Island kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jerry Island boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jerry Island

Jerry Island inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jerry Island

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap/Zang-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Nederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand