Jerry Island boeken

Bekend van Hip-Hop collectief Bridde Boys
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap/Zang-act
 • Genre
  Urban / Nederlandstalige Hip-Hop

Wil jij Jerry Island boeken voor jouw party of event? Jerry Island (1998), echte naam Jari van Dijk, is een Nederlandstalige artiest en producer. Hij opgroeide op in het kleine dorpje Oosterend op het eiland Texel. Op zijn zeventiende verhuisde hij naar Utrecht om een muziekopleiding te volgen op de Herman Brood Academie. Hier leerde hij rappers, zangers en producers kennen, waarmee hij begon samen te werken aan Engelstalige Hip Hop.

Jerry Island boeken

Zo kwam het dat Jerry in 2017 een enorm succes had met het Nederlandstalige collectief Bridde Boys . Ze scoorden een zomer hit met de track ‘Pit Stop’, die inmiddels meer dan 14.5 miljoen streams heeft gegenereerd. En ze stonden samen meerdere keren op WOO HAH!. In 2019 bracht Jerry Island de Engelstalige track ‘FREE’ uit en in mei 2020 had hij een featuring op ‘Come My Way’ van JLV en Jawedsway.

Switch naar Nederlandstalig

Begin dit jaar maakte Jerry de switch naar Nederlandstalig schrijven. Na veel experimenteren is zijn sound nu een fusie van Pop, R&B, Rock, Soul en Hip Hop. In zijn songs probeert de artiest met rauwe eerlijkheid herkenbare situaties aan te kaarten.

Boekingen van Jerry Island

Met teksten die veelal voortkomen uit zijn eigen ervaring met liefde, melancholie, vrienden en familie beschrijft Jerry elk spectrum van het leven. Jerry Island tekende eind 2020 bij het label ROQ ’N Rolla Music. Nu gaat hij uitpakken!

Direct Jerry Island boeken? Klik hier voor boekingen van Jerry Island

Jerry Island boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jerry Island

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap/Zang-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Nederlandstalige Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand