Turbo Team boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Turbo Team boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Turbo Team. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Koen en Jimmy, beter bekend als het TURBO-TEAM, zijn het meest opvallende duo dat je ooit hebt gezien. Koen met een stem zo diep als de Marianentrog en Jimmy als echte showman. Dit chaotisch creatieve duo regisseert al hun clips zelf, lijdt aan chronisch tijdtekort en heeft als hobby om de schuld bij hun management neer te leggen.

Biografie Turbo Team

Koen, geboren met een microfoon in zijn handen heeft een stemgeluid dat de harten van alle aanwezigen laat smelten. Deze klinkt al door menig microfoon en op menig frequentie. Zijn liefde voor muziek heeft hij uitgebreid met het draaien op feestjes en doet dit al jaren samen met Jimmy. Toen het geniale idee kwam om samen een plaat te gaan maken, ging het roer om! Een paar zanglessen en een nieuw pakkie hebben ervoor gezorgd dat dé feestact is geboren!

Artiesten boeken

Jimmy voorziet in zijn dagelijks leven heel Nederland van friet en frikandellen (lekker!). Sinds 12 jarige leeftijd heb je hem al kunnen spotten op feestjes als DJ. Al van kleins af aan mee met de drive in show van de familie en sinds dien niet meer weg te slaan uit de evenementenwereld. Deze tijgernootverslaafde bom energie krijgt altijd heel het publiek met zich mee.

Boekingen van Turbo Team

Samen zijn Koen en Jimmy een onverslaanbaar duo dat garant staat voor een show vol plezier, humor en natuurlijk fantastische muziek. Met hits als “We Gaan Voor Die Kater” en “Bob Gepakt” weten ze zelfs je tante in beweging te krijgen. TURBO-TEAM is meer dan alleen een zangduo. Het zijn echte showmannen die het publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met hun unieke mix van muzikaliteit en charme weten ze elk publiek voor zich te winnen. Dus als je klaar bent voor een show op standje Tuuurrrbbooooooo, dan zijn Koen en Jimmy de mannen voor jou!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Turbo Team kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Turbo Team wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Turbo Team wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Turbo Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Turbo Team kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Turbo Team boeken

Ben jij benieuwd hoe je Turbo Team kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Turbo Team boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Turbo Team

Turbo Team inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Turbo Team

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand