Turbo Team boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Turbo Team boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Koen en Jimmy, beter bekend als het TURBO-TEAM, zijn het meest opvallende duo dat je ooit hebt gezien. Koen met een stem zo diep als de Marianentrog en Jimmy als echte showman. Dit chaotisch creatieve duo regisseert al hun clips zelf, lijdt aan chronisch tijdtekort en heeft als hobby om de schuld bij hun management neer te leggen.

Turbo Team boeken

Koen, geboren met een microfoon in zijn handen heeft een stemgeluid dat de harten van alle aanwezigen laat smelten. Deze klinkt al door menig microfoon en op menig frequentie. Zijn liefde voor muziek heeft hij uitgebreid met het draaien op feestjes en doet dit al jaren samen met Jimmy. Toen het geniale idee kwam om samen een plaat te gaan maken, ging het roer om! Een paar zanglessen en een nieuw pakkie hebben ervoor gezorgd dat dé feestact is geboren!

Artiesten boeken

Jimmy voorziet in zijn dagelijks leven heel Nederland van friet en frikandellen (lekker!). Sinds 12 jarige leeftijd heb je hem al kunnen spotten op feestjes als DJ. Al van kleins af aan mee met de drive in show van de familie en sinds dien niet meer weg te slaan uit de evenementenwereld. Deze tijgernootverslaafde bom energie krijgt altijd heel het publiek met zich mee.

Boekingen van Turbo Team

Samen zijn Koen en Jimmy een onverslaanbaar duo dat garant staat voor een show vol plezier, humor en natuurlijk fantastische muziek. Met hits als “We Gaan Voor Die Kater” en “Bob Gepakt” weten ze zelfs je tante in beweging te krijgen. TURBO-TEAM is meer dan alleen een zangduo. Het zijn echte showmannen die het publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met hun unieke mix van muzikaliteit en charme weten ze elk publiek voor zich te winnen. Dus als je klaar bent voor een show op standje Tuuurrrbbooooooo, dan zijn Koen en Jimmy de mannen voor jou!

Direct Turbo Team boeken? Klik hier voor boekingen van Turbo Team

Turbo Team boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Turbo Team

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand