Wiesnhammer boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Volksmusik / Party

Zet drie ervaren tiroler ‘rotten’ uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische accordeon met interactieve live-zang en échte drums en dan krijg je een formatie die té gek, of -zoals de Duitsers zeggen- ‘der Hammer’ wordt genoemd!

Wiesnhammer boeken

Wiesnhammer is de nieuwe topformatie van Roy Stekhuizen (o.a. Tiroler Teufel, Gipfelpower), Peter Graus (o.a. Anseltaler) en Luuk Steins (ADHD). Drie getalenteerde muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Menige feesttent of ‘Wiesn’ hebben ze de afgelopen jaren al op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze! In hun energieke live-show, vliegen niet alleen de Duitstalige hits je om de oren, ook de muzikanten razen van links naar rechts over het podium, om vervolgens geheel onverwacht, midden tussen het publiek te staan.

Boekingen van Wies’nhammer

Interactie is het toverwoord bij dit nieuwe trio! En logisch – van de drummer kunnen we dit natuurlijk niet verwachten-, maar waar zang en accordeon zorgen voor een wervelende afwisseling, is de drummer de solide basis onder het muzikale geheel. Wil je iets geheel nieuws op je podium, verzorgd door ‘oude bekenden? Dan weten wij al dat dit optreden ‘Der Hammer’ wordt. Wiesnhammer welteverstaan!

Direct Wiesnhammer huren? Klik hier voor boekingen van Wiesnhammer

Wiesnhammer boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wiesnhammer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actin overlegin overleg2 personenVolksmusik / Party€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand