Wiesnhammer boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Volksmusik / Party

Wil jij Wiesnhammer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wiesnhammer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zet drie ervaren tiroler ‘rotten’ uit het vak bij elkaar, vermeng typische steirische accordeon met interactieve live-zang en échte drums en dan krijg je een formatie die té gek, of -zoals de Duitsers zeggen- ‘der Hammer’ wordt genoemd!

Biografie Wiesnhammer

Wiesnhammer is de nieuwe topformatie van Roy Stekhuizen (o.a. Tiroler Teufel, Gipfelpower), Peter Graus (o.a. Anseltaler) en Luuk Steins (ADHD). Drie getalenteerde muzikanten uit de Limburgse Alpenwereld die hun sporen inmiddels hebben verdiend. Menige feesttent of ‘Wiesn’ hebben ze de afgelopen jaren al op de kop gezet, nu doen ze het nogmaals dunnetjes over en geheel op eigen wijze! In hun energieke live-show, vliegen niet alleen de Duitstalige hits je om de oren, ook de muzikanten razen van links naar rechts over het podium, om vervolgens geheel onverwacht, midden tussen het publiek te staan.

Boekingen van Wies’nhammer

Interactie is het toverwoord bij dit nieuwe trio! En logisch – van de drummer kunnen we dit natuurlijk niet verwachten-, maar waar zang en accordeon zorgen voor een wervelende afwisseling, is de drummer de solide basis onder het muzikale geheel. Wil je iets geheel nieuws op je podium, verzorgd door ‘oude bekenden? Dan weten wij al dat dit optreden ‘Der Hammer’ wordt. Wiesnhammer welteverstaan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wiesnhammer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wiesnhammer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wiesnhammer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wiesnhammer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wiesnhammer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wiesnhammer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wiesnhammer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wiesnhammer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wiesnhammer

Wiesnhammer inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wiesnhammer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-actin overlegin overleg2 personenVolksmusik / Party€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand