Weemoed Trio boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  3 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  American Songbook / Oldies

Het Weemoed Trio neemt u mee naar lang vervlogen tijden. Het zijn de gloriedagen van de liedjesschrijvers van de Tin pan Alley, zoals Cole Porter, Gerschwin en Rodgers & Hart. Hun composities vormen samen The Great American Songbook en zijn bekend geworden door vertolkingen van onder andere Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald en door succesvolle TV-series als The Singing Detective.

Weemoed Trio boeken

De leden van het Weemoed Trio hebben hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend in bands als Max Tax y sus Banditos, Flaco Jimenez, Het Boulevard of Broken Dreams Orkest, de Watjes en Twips! Hoewel het de muzikanten niet ontbreekt aan de nodige entertainende kwaliteiten, hebben zij zich met het Weemoed Trio ten doel gesteld zo onnadrukkelijk mogelijk te spelen. Onder het motto: zacht spelen is ook een kunst. Door het niet overheersende geluidsniveau en het heerlijke luisterrepertoire, is het Weemoed Trio uitermate geschikt om recepties en diners op te luisteren. Uw gasten genieten van de muziek terwijl zij gewoon met elkaar in gesprek kunnen blijven.

Boekingen van Weemoed Trio

Het Weemoed Trio speelt licht versterkt of akoestisch. Desgewenst kan het trio uitgebreid worden met drums. Bezetting: Henk Koekkoek (zang, saxofone, ukelele). Freek Felix (gitaar), Rick Henkelman (contrabas).

Direct Weemoed Trio huren? Klik hier voor boekingen van Weemoed Trio

Weemoed Trio boeken

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Weemoed Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziek3 x 30 minutenn.v.t.3 personenAmerican Songbook / Oldies€1150,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand