Weemoed Trio boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  3 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  American Songbook / Oldies

Wil jij Weemoed Trio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Weemoed Trio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het Weemoed Trio neemt u mee naar lang vervlogen tijden. Het zijn de gloriedagen van de liedjesschrijvers van de Tin pan Alley, zoals Cole Porter, Gerschwin en Rodgers & Hart. Hun composities vormen samen The Great American Songbook en zijn bekend geworden door vertolkingen van onder andere Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald en door succesvolle TV-series als The Singing Detective.

Biografie Weemoed Trio

De leden van het Weemoed Trio hebben hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend in bands als Max Tax y sus Banditos, Flaco Jimenez, Het Boulevard of Broken Dreams Orkest, de Watjes en Twips! Hoewel het de muzikanten niet ontbreekt aan de nodige entertainende kwaliteiten, hebben zij zich met het Weemoed Trio ten doel gesteld zo onnadrukkelijk mogelijk te spelen. Onder het motto: zacht spelen is ook een kunst. Door het niet overheersende geluidsniveau en het heerlijke luisterrepertoire, is het Weemoed Trio uitermate geschikt om recepties en diners op te luisteren. Uw gasten genieten van de muziek terwijl zij gewoon met elkaar in gesprek kunnen blijven.

Boekingen van Weemoed Trio

Het Weemoed Trio speelt licht versterkt of akoestisch. Desgewenst kan het trio uitgebreid worden met drums. Bezetting: Henk Koekkoek (zang, saxofone, ukelele). Freek Felix (gitaar), Rick Henkelman (contrabas).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Weemoed Trio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Weemoed Trio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Weemoed Trio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Weemoed Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Weemoed Trio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Weemoed Trio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Weemoed Trio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Weemoed Trio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Weemoed Trio

Weemoed Trio inhuren

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Weemoed Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziek3 x 30 minutenn.v.t.3 personenAmerican Songbook / Oldies€1150,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand