We Wish You’s boeken

Ex reiskosten retour Oisterwijk € 0,25 per km
€1.050,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1050,-
 • Duur
  max. 2 x 40 minuten in 2 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Kerst

Wil jij We Wish You’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van We Wish You’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een gezellig kerstgevoel. In traditionele kerstkleding, met een enorm groot kerstrepertoire zullen ‘de zonen van de Kerstman’ een heerlijke kerstsfeer creëren.

Biografie We Wish You´s

Geniet van dit drietal met zijn warme winterse klanken, kerstmuziek van alle tijden, traditioneel zowel als modern. Lyrisch instrumentaal gespeeld en betoverend gezongen. Vrolijke muziek-act met mooie kerstmuziek, ook de traditionele klassieke thema’s geven een bijzonder prettig kerstgevoel.

Boekingen van We Wish You´s

Costumering: Kerstman kostuums. Repertoire: Heel veel kerstliedjes gecombineerd met klassieke en moderne muziek die helemaal in kerstsfeer is. Genoemde gage geldt van maandag t/m donderdag. Van vrijdag t/m zondag geldt een hogere gage: € 1100,-. Optreden langer dan 2 uur mogelijk tegen meerprijs.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig We Wish You’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je We Wish You’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van We Wish You’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij We Wish You’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van We Wish You’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

We Wish You’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je We Wish You’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct We Wish You’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van We Wish You’s

We Wish You’s inhuren

€1.050,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van We Wish You’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkestmax. 2 x 40 minuten in 2 uurn.v.t.3Kerst€1050,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand