Kerstmannen band boeken

€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  4 x 45 minuten binnen 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Muzikale animatie-act
 • Genre
  Kerst

Wil jij Kerstmannen band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kerstmannen band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Swinging Kerstmannen Band zorgt voor op en top kerstsfeer op de kerstmarkt, in een winkelcentrum of waar dan ook.

Biografie Kerstmannen Band

Want deze dixie Kerstmannen spelen zowel de klassieke kerstliederen als de swingende Engels/Amerikaanse carols origineel én in dixie arrangement.

Boekingen van Kerstmannen-band

Dit orkest is de perfecte eye-catcher voor uw winkelcentrum of kerstmarkt! Gezelligheid en een top Kerstsfeer gegarandeerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kerstmannen band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kerstmannen band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kerstmannen band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kerstmannen band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kerstmannen band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kerstmannen band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kerstmannen band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kerstmannen band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kerstmannen band

Kerstmannen band inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kerstmannen band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale animatie-act4 x 45 minuten binnen 4 uurn.v.t.4 personenKerst€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand