Dickens Trio boeken

Ex reiskosten retour Oisterwijk € 0,25 per km
€1.050,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1050,-
 • Duur
  max. 2 x 40 minuten in 2 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Kerst

Wil jij Dickens Trio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dickens Trio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De hartverwarmende verhalen van Charles Dickens met Scrooge en Oliver Twist herleven bij het zien en horen van dit drietal met zijn warme winterse klanken.

Biografie Dickens Trio

Kerstmuziek van alle tijden, traditioneel zowel als modern. Lyrisch instrumentaal gespeeld en betoverend gezongen. Geniet van het heerlijke kerstgevoel. Sfeervolle muziek-act met mooie kerstmuziek.

Kerstact boeken

Met de traditionele thema’s wordt op prettige wijze een bijzonder kerstgevoel opgeroepen.

Boekingen van Dickens Trio

Costumering: Dickens kostuums Repertoire: Heel veel kerstliedjes gecombineerd met klassieke en moderne muziek die helemaal in kerstsfeer is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dickens Trio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dickens Trio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dickens Trio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dickens Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dickens Trio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dickens Trio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dickens Trio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dickens Trio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dickens Trio

Dickens Trio inhuren

€1.050,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dickens Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkestmax. 2 x 40 minuten in 2 uurn.v.t.3 personenKerst€1050,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand