We Want Abba boeken

Abba hits met een frisse sound
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Abba hits in modern jasje

Wil jij We Want Abba boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van We Want Abba. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

We Want ABBA! is de nieuwste Disco Dance act met de songs van de vermaarde Zweedse formatie ABBA. Je weet wel: die hit-na-hit scoorden in de jaren ’70 en ’80 na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 1974.

Biografie We Want Abba

De karakteristieke sound van ABBA wordt nu uitgevoerd door de zangeressen Mandy Huydts en Sandy Kandau. Zij hebben de ABBA dance hits eigentijds onder handen genomen.  Samen met het jonge talent dj Max Kilian (protegé van dj Don Diablo) klinkt de ABBA remix-sound nu nog beter. Waardoor ieder optreden een waar dance feest wordt voor jonge en oude ABBA-fans.

Sound-a-like artiest boeken

Mandy en Sandy hebben gezamenlijk een schat aan zang- en event ervaring. Variërend van het Eurovisie Songfestival (Frizzle Sizzle), de Frogettes, Candy Dulfer e.v.a. waarmee  ze op de bekende pop-podia en theaters in Nederland hebben gestaan.

Boekingen van We Want Abba

Waaronder Paradiso, Ahoy, de Kuip en de Johan Cruijff Arena. Deze professionals staan met ‘We Want ABBA!’ garant voor kwaliteit, ervaring en top muzikaliteit met een frisse twist!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig We Want Abba kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je We Want Abba wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van We Want Abba wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij We Want Abba online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van We Want Abba kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

We Want Abba boeken

Ben jij benieuwd hoe je We Want Abba kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct We Want Abba boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van We Want Abba

We Want Abba inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van We Want Abba

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenAbba hits in modern jasje€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-
€3.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand