They Want You 2 Dance boeken

Dak eraf op ieder (bedrijfs)feest!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  70's/80's Disco & Dance

Wil jij They Want You 2 Dance boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van They Want You 2 Dance. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tijdens een optreden van They Want You (To Dance!) gaat gegarandeerd het ‘dak er vanaf’. En gedanst zal er worden…!

They Want You 2 Dance boeken

They Want You! laten tijdens hun optreden de meezing-tijden van de seventies & eighties herleven, met nieuw gearrangeerde nummers met verrassend moderne invloeden. Als Lumberjack, Police-officer, Sailor en uiteraard Indian komen de heren in schitterende showkostuums op de bühne en vervolgens gaat de “disco & dance revival” van start.

Boekingen van They Want You 2 Dance

Deze sprankelende show met uitsluitend de grootste hits van de The Gibson Brothers, The Jacksons en natuurlijk The Village People beleeft een geweldige publieksfinale met het nummer YMCA! They Want You! is een originele en dynamische live gezongen feelgood act, bestaande uit gerenommeerde zangers/entertainers uit de musicalwereld!gelaar (Gerard Joling Stout & Nieuw, Ik Wed Dat Ik Het Kan (RTL4), Toppers in Concert)

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig They Want You 2 Dance kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je They Want You 2 Dance wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van They Want You 2 Dance wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij They Want You 2 Dance online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van They Want You 2 Dance kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

They Want You 2 Dance boeken

Ben jij benieuwd hoe je They Want You 2 Dance kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct They Want You 2 Dance boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van They Want You 2 Dance

They Want You 2 Dance inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van They Want You 2 Dance

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen4 personen70's/80's Disco & Dance€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.850,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand