Wandelende Paasmand met Paashaas boeken

Gage is excl. eventuele reiskosten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij Wandelende Paasmand met Paashaas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wandelende Paasmand met Paashaas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een nieuwe unieke act voor de Pasen. In een mega grote paasmand zit een levende Paashaas. Vrolijk loopt zij over uw Paas evenement. Uit de paasmand klinkt gezellige muziek. De Paashaas spreekt het winkelende publiek aan en trakteert uw bezoekers op een overheerlijke paastraktatie.

Biografie Wandelende Paasmand met Paashaas

Op de wandelende paasmand staan twee grote paaseieren, in deze gekleurde eieren zitten de paasattenties. Onze Paashaas in de Paasmand gaat ook graag met uw bezoekers op de foto.

Boekingen van Wandelende Paasmand met Paashaas

Wat krijgt u?

 • Paasmand van 1.10 meter doorsnee
 • Gezellige voorjaarsmuziek
 • Levende Paashaas
 • Felgekleurde eieren met Paastraktaties
 • Paasdecoratie op en om de Paasmand

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wandelende Paasmand met Paashaas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wandelende Paasmand met Paashaas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wandelende Paasmand met Paashaas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wandelende Paasmand met Paashaas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wandelende Paasmand met Paashaas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wandelende Paasmand met Paashaas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wandelende Paasmand met Paashaas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wandelende Paasmand met Paashaas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wandelende Paasmand met Paashaas

Wandelende Paasmand met Paashaas inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wandelende Paasmand met Paashaas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 uurn.v.t.1 persoonPasen€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand