De Reuze Paashaas boeken

Naast de gage worden eventuele reiskosten berekend!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij De Reuze Paashaas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Reuze Paashaas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een opvallende mobiele attractie! De Reuze Paashaas komt samen met zijn begeleider naar uw evenement.

Biografie De Reuze Paashaas

Onze reuze Paashaas is een opvallende verschijning, die je zeker niet over het hoofd kan zien. Een paasattractie van de entertainment specialist die staat als een huis.

Boekingen van de Reuze Paashaas

Met z’n tweeën delen ze ook nog eens 500 (grote) chocolade eieren uit aan uw publiek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Reuze Paashaas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Reuze Paashaas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Reuze Paashaas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Reuze Paashaas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Reuze Paashaas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Reuze Paashaas boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Reuze Paashaas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Reuze Paashaas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Reuze Paashaas

De Reuze Paashaas inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Reuze Paashaas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 x 45 minutenn.v.t.2 personenPasen€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand