Steltlopende Paashazen boeken

Gage is excl. eventuele reiskosten
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  4 x 45 minuten binnen 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Walking Entertainment
 • Genre
  Pasen

Wil jij Steltlopende Paashazen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Steltlopende Paashazen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Onze steltlopende Paashazen torenen hoog boven uw publiek uit en zijn zo echte blikvangers.

Biografie Steltlopende Paashazen

Met hun hoogte van ruim 3 meter vallen ze zeker op. Zo zijn ze uitermate geschikt voor het uitdelen van chocolade eieren, folders, het dragen van een reclamebord of het vermaken van uw publiek en het verwelkomen van uw gasten.

Boekingen van Steltlopende Paashazen

Als u dacht aan entertainment van HOOG niveau, dan kunnen wij u onze steltenlopers als Paashaas van harte aanbevelen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Steltlopende Paashazen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Steltlopende Paashazen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Steltlopende Paashazen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Steltlopende Paashazen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Steltlopende Paashazen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Steltlopende Paashazen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Steltlopende Paashazen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Steltlopende Paashazen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Steltlopende Paashazen

Steltlopende Paashazen inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Steltlopende Paashazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Walking Entertainment4 x 45 minuten binnen 4 uurn.v.t.2 personenPasen€650,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand