DJ Acda boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Allround/Dance/House

Leontien Acda, beter bekend als DJ ACDA, is een Amsterdamse DJ die bekend staat om haar fijne sound van Chicago House, IndieDance en Techhouse. ACDA begon met draaien in kleine cafe’s in Utrecht, maar al snel werd zij uitgenodigd op grotere feesten en events in Amsterdam, Utrecht en Delft. DJ ACDA is inmiddels onmisbaar in de hedendaagse DJ-scene. Ze is één van de bekendste vrouwelijke Nederlandse DJ's en frontvrouw van het unieke live concept “Female Fusion”.

DJ Acda boeken

ACDA draaide op vele openbare events, o.a. in de Supperclub, Ahoy, Paradiso, Club ABE, Club AIR, Westerunie, Club Poema en vele andere locaties en festivals. ACDA zorgt voor een goede sfeer met haar tomeloze energie achter de DJ booth en haar veelzijdigheid in muziekkeuze. Muziekstijlen als: Lounge/Jazz, classics of opzwepende dance tracks passen zeker in haar straatje. Met ACDA’s energieke selectie van house en techno met een funky twist is stilstaan geen optie.

Boekingen van DJ Acda

Deze dame draait tot de late uurtjes door waar andere ophouden; dat doet zij solo, maar vaak ook met haar vaste crew live muzikanten zoals: viool, percussie, sax en zang. Ook bij (bedrijfs) evenementen zorgt ACDA ervoor dat de voetjes van de vloer komen. ACDA neemt je mee in een wereld van heerlijke dansbare muziek met een dikke beat; en een leuke glimlach doet de rest van het trucje… Interesse in DJ ACDA of haar dames-collectief Female Fusion?

Direct DJ ACDA huren? Klik hier voor boekingen van DJ ACDA

DJ Acda boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Acda

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJin overlegexclusief1 persoonAllround/Dance/HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand