DJ Acda boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Allround/Dance/House

Wil jij DJ Acda boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Acda. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Leontien Acda, beter bekend als DJ ACDA, is een Amsterdamse DJ die bekend staat om haar fijne sound van Chicago House, IndieDance en Techhouse. ACDA begon met draaien in kleine cafe’s in Utrecht, maar al snel werd zij uitgenodigd op grotere feesten en events in Amsterdam, Utrecht en Delft. DJ ACDA is inmiddels onmisbaar in de hedendaagse DJ-scene. Ze is één van de bekendste vrouwelijke Nederlandse DJ’s en frontvrouw van het unieke live concept “Female Fusion”.

Biografie DJ Acda

ACDA draaide op vele openbare events, o.a. in de Supperclub, Ahoy, Paradiso, Club ABE, Club AIR, Westerunie, Club Poema en vele andere locaties en festivals. ACDA zorgt voor een goede sfeer met haar tomeloze energie achter de DJ booth en haar veelzijdigheid in muziekkeuze. Muziekstijlen als: Lounge/Jazz, classics of opzwepende dance tracks passen zeker in haar straatje. Met ACDA’s energieke selectie van house en techno met een funky twist is stilstaan geen optie.

Boekingen van DJ Acda

Deze dame draait tot de late uurtjes door waar andere ophouden; dat doet zij solo, maar vaak ook met haar vaste crew live muzikanten zoals: viool, percussie, sax en zang. Ook bij (bedrijfs) evenementen zorgt ACDA ervoor dat de voetjes van de vloer komen. ACDA neemt je mee in een wereld van heerlijke dansbare muziek met een dikke beat; en een leuke glimlach doet de rest van het trucje… Interesse in DJ ACDA of haar dames-collectief Female Fusion?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Acda kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Acda wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Acda wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Acda online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Acda kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Acda boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Acda kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Acda boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Acda

DJ Acda inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Acda

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJin overlegexclusief geluid en techniek1 persoonAllround/Dance/HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand