Veul Gere boeken

Bekend van o.a. “Solo” en “Wa Trekte Oan”
€3.333,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3333,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  max. 12 personen
 • Soort
  Tape-act (tijdens carnaval)
 • Genre
  Feest / Carnaval

Veul Gere boeken op jouw carnavalsevenement? C.V. Veul Gère is een jonge carnavalsvereniging uit Kruikenstad (Tilburg). Met hitsingles als De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trèkte oan, Liever schuin erin dan recht d’r neffe, Speciaole Friekendèl en hun nieuwste hit Solo heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet’. Na twee jaar op kleine schaal nummers uit te brengen is er in 2008 door Veul Gère besloten een samenwerking te starten met een artiest van internationale allure, welke ze toevallig tegen kwamen bij de bushalte.

Eerste single

Uit het gesprek hier is de eerste cd-single gekomen “De Kroegentocht”, samen met Peter Smulders. De eerste single is opgenomen in Diessen, in de studio bij Remco Heuvelmans. Dit is tevens de eerste single geweest welke op grote schaal uitgegeven is. De single werd gelijk opgepakt door Drie Uurkes Vooraf van Omroep Brabant en bij Rijk en van Brabant op Radio 8FM. De boekingen van Veul Gere liepen direct storm.

Veul Gere boeken

In 2010 werd “De Zit Wel Snor” uitgebracht, op de melodie van kamelenrace van de kermis. In het nummer worden onder meer de snorren van Sinterklaas, Ted de Braak, Chiel Montange, Ron Jermey, Ome Cor en Johan Derksen geëerd. De clip van het nummer werd gemaakt door “Clips en Zo”.

Samenwerking met Clown Bassie

In 2013 besluit Veul Gère met een andere top artiest samen te werken, met Clown Bassie werd de Bassie en Adriaan klassieker ‘Onze Auto Rijdt Op Alchohol’ nieuw leven in geblazen. De CD presentatie van dit nummer heeft plaatsgevonden bij Café Brandpunt. Tijdens de CD presentatie heeft Peter Smulders zijn laatste publieke optreden gegeven voor zijn overlijden.

Boekingen van Veul Gere

In 2014 komt “De Gròzzie van Mèn Buurvrouw (Derin, deruit)” uit. Het nummer bereikt al snel een cult status, en bij Giel Beelen wint Veul Gère de prijs voor minst slechte carnavalsnummer. Binnen no-time heeft het nummer al meer dan 1.000.000 views op YouTube. Het nummer wordt tweede bij ‘Kies Je Kraker’ van Omroep Brabant. Het nummer haalt de tweede plaats in de lokale Spotify meest-gedraaide-nummers lijst. In 2016 wint Veul Gère wederom de prijs voor minst slechte carnavalsnummer van Giel Beelen, met “Wa Trèkte Aon?!”. Het nummer wordt tweede bij ‘Kies Je Kraker’ van Omroep Brabant. In vele zalen, café’s, feesttenten en op zomerfestivals zijn de heren van Veul Gère geen onbekenden meer. Bij de optredens zingt Veul Gère een medley van verschillende carnaval nummers waarmee iedereen uit z’n dak gaat!

Direct Veul Gere boeken? Klik hier voor boekingen van Veul Gere

Veul Gere boeken

€3.333,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Veul Gere

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (tijdens carnaval)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personenmax. 12 personenFeest / Carnaval€3333,-
Tape-act (buiten carnaval)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personenmax. 12 personenFeest / Carnaval€4444,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.250,-
€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand