Veul Gere boeken

Bekend van o.a. “Solo” en “Wa Trekte Oan”
€3.333,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3333,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  max. 12 personen
 • Soort
  Tape-act (tijdens carnaval)
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Veul Gere boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Veul Gere. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

C.V. Veul Gère is een jonge carnavalsvereniging uit Kruikenstad (Tilburg). Met hitsingles als De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trèkte oan, Liever schuin erin dan recht d’r neffe, Speciaole Friekendèl en hun nieuwste hit Solo heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet’. Na twee jaar op kleine schaal nummers uit te brengen is er in 2008 door Veul Gère besloten een samenwerking te starten met een artiest van internationale allure, welke ze toevallig tegen kwamen bij de bushalte.

Eerste single

Uit het gesprek hier is de eerste cd-single gekomen “De Kroegentocht”, samen met Peter Smulders. De eerste single is opgenomen in Diessen, in de studio bij Remco Heuvelmans. Dit is tevens de eerste single geweest welke op grote schaal uitgegeven is. De single werd gelijk opgepakt door Drie Uurkes Vooraf van Omroep Brabant en bij Rijk en van Brabant op Radio 8FM. De boekingen van Veul Gere liepen direct storm.

Biografie Veul Gere

In 2010 werd “De Zit Wel Snor” uitgebracht, op de melodie van kamelenrace van de kermis. In het nummer worden onder meer de snorren van Sinterklaas, Ted de Braak, Chiel Montange, Ron Jermey, Ome Cor en Johan Derksen geëerd. De clip van het nummer werd gemaakt door “Clips en Zo”.

Samenwerking met Clown Bassie

In 2013 besluit Veul Gère met een andere top artiest samen te werken, met Clown Bassie werd de Bassie en Adriaan klassieker ‘Onze Auto Rijdt Op Alchohol’ nieuw leven in geblazen. De CD presentatie van dit nummer heeft plaatsgevonden bij Café Brandpunt. Tijdens de CD presentatie heeft Peter Smulders zijn laatste publieke optreden gegeven voor zijn overlijden.

Boekingen van Veul Gere

In 2014 komt “De Gròzzie van Mèn Buurvrouw (Derin, deruit)” uit. Het nummer bereikt al snel een cult status, en bij Giel Beelen wint Veul Gère de prijs voor minst slechte carnavalsnummer. Binnen no-time heeft het nummer al meer dan 1.000.000 views op YouTube. Het nummer wordt tweede bij ‘Kies Je Kraker’ van Omroep Brabant. Het nummer haalt de tweede plaats in de lokale Spotify meest-gedraaide-nummers lijst. In 2016 wint Veul Gère wederom de prijs voor minst slechte carnavalsnummer van Giel Beelen, met “Wa Trèkte Aon?!”. Het nummer wordt tweede bij ‘Kies Je Kraker’ van Omroep Brabant. In vele zalen, café’s, feesttenten en op zomerfestivals zijn de heren van Veul Gère geen onbekenden meer. Bij de optredens zingt Veul Gère een medley van verschillende carnaval nummers waarmee iedereen uit z’n dak gaat!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Veul Gere kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Veul Gere wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Veul Gere wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Veul Gere online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Veul Gere kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Veul Gere boeken

Ben jij benieuwd hoe je Veul Gere kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Veul Gere boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Veul Gere

Veul Gere inhuren

€3.333,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Veul Gere

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (tijdens carnaval)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personenmax. 12 personenFeest / Carnaval€3333,-
Tape-act (buiten carnaval)1 x 30 minuteninclusief tot 350 personenmax. 12 personenFeest / Carnaval€4444,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.495,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand