Uwe Engel (DJ Otzi Double) boeken

Inclusief 2 danseressen: € 2.450,-
€2.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2150,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Oostenrijks / Apres-Ski

Wil jij Uwe Engel (DJ Otzi Double) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Uwe Engel (DJ Otzi Double). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zijn leven is muziek aldus de in de regio Munsterland geboren Uwe Engel. Als kleine jongen zong hij al door de straten van zijn geboortestad. Enige tijd later leidden de straten van zijn geboortestad hem uit, de wijde wereld in. Op alle vijf continenten van de aarde werkte hij als animator en zo kreeg hij de kans om alle avonden aan zijn zangcarriere te werken en deze tot in detail te professionaliseren.

Biografie Uwe Engel

In 2006 verscheen zijn eerste single ‘Engel sind fur dich da und Ich will dein Engel sein’. Vele singles volgden als o.a.: Herzen haben Flugel, Fiesta Mexicana, Rutsch doch was naher, Fur Gabi tu ich alles. En nieuw toegevoegd in 2017, zijn eerste album met daarop de uitgebrachte single: Auf der Alm da gibt’s a Sund.

Boekingen van Uwe Engel

Op vele grote evenementen, shows en gala’s treedt Uwe Engel op als DJ-Otzi Double. Met veel charme, enthousiasme en humor entertaint hij zijn publiek en wordt hij aangeduid als de meest succesvolle DJ Otzi afgezien van het origineel. Deze show kan op aanvraag ook geboekt worden met danseressen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Uwe Engel (DJ Otzi Double) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Uwe Engel (DJ Otzi Double) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Uwe Engel (DJ Otzi Double) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Uwe Engel (DJ Otzi Double) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Uwe Engel (DJ Otzi Double) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Uwe Engel (DJ Otzi Double) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Uwe Engel (DJ Otzi Double) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Uwe Engel (DJ Otzi Double) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Uwe Engel (DJ Otzi Double)

Uwe Engel (DJ Otzi Double) inhuren

€2.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Uwe Engel (DJ Otzi Double)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief1 persoonDuits / Oostenrijks / Apres-Ski€2150,-

Vergelijkbare artiesten

€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand