Erik Arbores boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / Clubhouse

Erik Arbores is een Nederlandse 16-jarige composer en producer van (progressive-/elector-) house en popmuziek. Hij tekende bij Spinnin’ Records en Universal Music Publishing en z’n eerste release, de Take It EP, werd in september 2011 gereleased bij Armada Music/ZOUK Recordings. De EP stond sinds de release meteen 4 dagen bovenaan in de Nederlandse iTunes hitlijsten.

Erik Arbores boeken

De single Bliss werd meerdere keren per dag gedraaid bij het Amerikaanse radiostation Sirius X en werd GrandSlam op het Nederlandse radiostation SlamFM. De single belandde ook in de Nederlandse single top 100 op nummer 20 en werd in verschillende Nederlandse tv-shows en promo’s gebruikt. Arbores werd geïnterviewd door ‘s werelds grootste muziek magazine Billboard in oktober 2011 en werd door de Nederlandse iTunes gekroond tot Beste Nieuwe Dance Artiest van 2011.

Boekingen van Erik Arbores

In februari releasde Erik z’n nieuwe EP met daarop onder andere de tracks Babylon en On the Move. Zijn samenwerking met Sied van Riel is het officiële anthem van Electronic Family 2012. Naast z’n muzikale carrière kreeg Erik in 2011 veel media-aandacht omdat hij op z’n dertiende z’n middelbare school afrondde. Daarna begon hij met een studie aan de universiteit van Delft maar stopte omdat hij zich helemaal op z’n muziek wilde concentreren.

Direct Erik Arbores hureen? Klik hier voor boekingen van Erik Arbores

Erik Arbores boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erik Arbores

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / ClubhouseOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag