Erik Arbores boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / Clubhouse

Wil jij Erik Arbores boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Erik Arbores. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Erik Arbores is een Nederlandse composer en producer van (progressive-/elector-) house en popmuziek. Hij tekende bij Spinnin’ Records en Universal Music Publishing en z’n eerste release. September 2011 werd de Take It EP gereleased bij Armada Music/ZOUK Recordings. De EP stond sinds de release meteen 4 dagen bovenaan in de Nederlandse iTunes hitlijsten.

Biografie Erik Arbores

De single Bliss werd meerdere keren per dag gedraaid bij het Amerikaanse radiostation Sirius X. En werd GrandSlam op het Nederlandse radiostation SlamFM. Bliss belandde ook in de Nederlandse single top. Verschillende Nederlandse tv-shows en promo’s gebruikten deze plaat. Arbores werd geïnterviewd door ‘s werelds grootste muziek magazine Billboard in oktober 2011. Door de Nederlandse iTunes werd Erikgekroond tot Beste Nieuwe Dance Artiest van 2011.

Boekingen van Erik Arbores

In februari releasde Erik z’n nieuwe EP met daarop onder andere de tracks Babylon en On the Move. Zijn samenwerking met Sied van Riel is het officiële anthem van Electronic Family 2012. Naast z’n muzikale carrière kreeg Erik in 2011 veel media-aandacht. Omdat hij op z’n dertiende z’n middelbare school afrondde. Daarna begon hij met een studie aan de universiteit van Delft. Maar stopte omdat hij zich helemaal op z’n muziek wilde concentreren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Erik Arbores kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Erik Arbores wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Erik Arbores wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Erik Arbores online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Erik Arbores kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Erik Arbores boeken

Ben jij benieuwd hoe je Erik Arbores kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Erik Arbores boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Erik Arbores

Erik Arbores inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erik Arbores

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonClub / ClubhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand