Nienke De Ruiter boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop / Rock

Wil jij Nienke De Ruiter boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nienke De Ruiter. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zangeres Nienke de Ruiter is een jaar of negen geleden begonnen met zingen. Al snel zat ze volop in het avondvullende circuit, waar ze veel verschillende stijlen als pop, rock en Nederlandstalig bracht.

Biografie Nienke De Ruiter

In 2006 won Nienke de Tros Sterren Talentenjacht. Ze bracht een aantal feestnummers en een album uit, waardoor de agenda vol liep met optredens bij alle mogelijke (bedrijfs)feesten, dorpsfestiviteiten, jubilea, etc. etc. Vorig jaar is Nienke met tekstschrijver en producer Kees Hendriks aan het werk gegaan in de studio, met het fantastische album “Op mijn lijf geschreven” tot gevolg. Van het album verschenen twee singles, ‘Zonder jou’ en ‘Vandaag is mijn dag’, die veelvuldig werden gedraaid op de regionale zenders en Radio NL.

Boekingen van Nienke De Ruiter

Intussen is haar repertoire echter zo breed geworden, dat het echt onmogelijk is om een selectie van haar eigen liedjes én al die mooie covers in een half uur te kunnen laten horen. Daarom is er besloten, dat Nienke naast halfuur-optredens, voortaan ook weer te boeken is voor een avondvullend programma. Nienke voelt zich bij elke gelegenheid thuis en past haar repertoire moeiteloos aan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nienke De Ruiter kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nienke De Ruiter wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nienke De Ruiter wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nienke De Ruiter online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nienke De Ruiter kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nienke De Ruiter boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nienke De Ruiter kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nienke De Ruiter boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nienke De Ruiter

Nienke De Ruiter inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nienke De Ruiter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig / Pop / Rock€695,-

Vergelijkbare artiesten

€825,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand