Trio Remixx boeken

€1.395,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Trio
 • Genre
  Allround

Met Remixx is uw feest gegarandeerd geslaagd! De dame en twee heren van Remixx weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek diverse malen betrokken wordt.

Trio Remixx boeken

Door de unieke samenstelling van Remixx weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Met de juiste interactie met het publiek wordt het feest keer op keer persoonlijk en met een uniek karakter. Of het nu gaat om uw bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of feesttent, dankzij de brede keuze in het repertoire weet Remixx iedereen op de dansvloer te krijgen. Of het nu gaat om dansmuziek, top 40, Nederlandstalig, disco, rock of de nieuwste hits, Remixx is vocaal en muzikaal veelzijdig genoeg om in te spelen op de wensen van het publiek. Remixx behoort dan ook niet voor niks tot één van de meest gewilde bands.

Boekingen van Trio Remixx

Remixx streeft naar perfectie en dat is tot ieder detail te zien. De professionele geluid- en lichtinstallatie, de presentatie en uitstraling op het podium vormen één perfect geheel!

Direct Trio Remixx huren? Klik hier voor boekingen van Trio Remixx

Trio Remixx boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Trio Remixx

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Trioavondvullend in overleginclusief tot 400 personen3 personenAllround€1395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€950,-
€750,-