Tribute To The Cats Band boeken

Ongeëvenaard goed!
€9.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9500,-
 • Duur
  2 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1500 personen
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  The Cats Tribute

Wil jij Tribute To The Cats Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tribute To The Cats Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Tribute To The Cats Band boeken voor jouw evenement? Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep.

Biografie Tribute To The Cats Band

In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. Vaak zit je voor de radio en hoor je ze nog voorbij komen, die oude successen van The Cats uit Volendam.

Tributeband boeken

Een band die eigenlijk niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis. Reden voor 8 muzikale Volendamse muziekbeesten om hun “helden van toen” te eren met een officiele Tribute Band.

Boekingen van Tribute To The Cats Band

“Tribute To The Cats Band” brengt een variabel repertoire. Dus ook wat andere muziek, bijvoorbeeld wat songs van The Drifters, zo deden The Cats dat zelf ook vroeger. Doch overwegend wordt uiteraard The Cats gespeeld. Het is duidelijk hoe de doelstelling luidt van deze ‘Tribute To The Cats Band’. Zij ervoor zorgen dat hun bestaan niet onopgemerkt voorbij zal gaan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tribute To The Cats Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tribute To The Cats Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tribute To The Cats Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tribute To The Cats Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tribute To The Cats Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tribute To The Cats Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tribute To The Cats Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tribute To The Cats Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tribute To The Cats Band

Tribute To The Cats Band inhuren

€9.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tribute To The Cats Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 75 minuteninclusief tot 1500 personen9 personenThe Cats Tribute€9500,-

Vergelijkbare artiesten

€5.995,-
€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand