This Is Beethoven boeken

Één van de beste coverbands van Nederland
€9.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9995,-
 • Duur
  1 x 75 óf 3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij This Is Beethoven boeken voor een optreden op jouw party of event? Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is Beethoven boeken

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…

Topband boeken

Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst 42m2 , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Lasers, Sparkulars, Streamers en CO2 maken het af.

Boekingen van This Is Beethoven

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Direct This Is Beethoven boeken? Klik hier voor boekingen van This Is Beethoven

This Is Beethoven boeken

€9.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van This Is Beethoven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)1 x 75 óf 3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€9995,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-
€5.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand