Harten 10 boeken

Vaste gasten op Mega Piraten Festijn
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Harten 10 boeken voor jouw feest of evenement? Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ‘Liefde maakt blind’ met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik Wil Je Niet Kwijt’, maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als Ik Het Nu Niet Doe’ en ‘Zo zoals je bent’.

Harten 10 boeken

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. In de piratenwereld zijn ze graag geziende artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat. Met het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda.

Nederlandse artiesten boeken

Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals waaronder het Mega Piraten Festijn.

Boekingen van Harten 10

Begin 2015 was Harten 10 te zien in het SBS Tv-programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending want binnen twee uur stond ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’ op Nummer 87 van de iTunes top 100. Dat zelfde jaar lanceerden ze de singles ‘Blijf Bij Mij’, ‘Dat Was Vroeger’, ‘Als Ik Zing’ en ‘Hou Me Vast’. En de singles blijven daarna maar komen…. ‘Machtig Mooi’, ‘Beetje Bij Mij’, ‘Twee Witte Paarden’ en ‘Bestemming Bekend´.

Theatershow

Deze laatste genoemde werd in 2017 ook de titel van hun nieuwste album en de Theater show die georganiseerd werd door het duo zelf. Dat jaar kende ook een hoogtepunt voor hun single ‘Wat is Mooier’. De bijbehorende clip gaat de magische grens van 500.000 hits voorbij op YouTube. Ook de artiestenreis naar Kos, de eigen georganiseerde reis met fans naar Duitsland waren momenten om trots op te zijn.

Direct Harten 10 boeken? Klik hier voor boekingen van Harten 10

Harten 10 boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Harten 10

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand