Harten 10 boeken

Vaste gasten op Mega Piraten Festijn
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Harten 10 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Harten 10. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ‘Liefde maakt blind’ met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik Wil Je Niet Kwijt’, maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als Ik Het Nu Niet Doe’ en ‘Zo zoals je bent’.

Biografie Harten 10 boeken

Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. In de piratenwereld zijn ze graag geziende artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat. Met het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda.

Nederlandse artiesten boeken

Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals waaronder het Mega Piraten Festijn.

Boekingen van Harten 10

Begin 2015 was Harten 10 te zien in het SBS Tv-programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending want binnen twee uur stond ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’ op Nummer 87 van de iTunes top 100. Dat zelfde jaar lanceerden ze de singles ‘Blijf Bij Mij’, ‘Dat Was Vroeger’, ‘Als Ik Zing’ en ‘Hou Me Vast’. En de singles blijven daarna maar komen…. ‘Machtig Mooi’, ‘Beetje Bij Mij’, ‘Twee Witte Paarden’ en ‘Bestemming Bekend´.

Theatershow

Deze laatste genoemde werd in 2017 ook de titel van hun nieuwste album en de Theater show die georganiseerd werd door het duo zelf. Dat jaar kende ook een hoogtepunt voor hun single ‘Wat is Mooier’. De bijbehorende clip gaat de magische grens van 500.000 hits voorbij op YouTube. Ook de artiestenreis naar Kos, de eigen georganiseerde reis met fans naar Duitsland waren momenten om trots op te zijn.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Harten 10 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Harten 10 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Harten 10 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Harten 10 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Harten 10 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Harten 10 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Harten 10 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Harten 10 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Harten 10

Harten 10 inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Harten 10

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.695,-
€1.650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand