Totally Spice boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3350,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Spice Girls repertoire

Wil jij Totally Spice boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Totally Spice. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Onlangs kwamen de Spice Girls in Engeland bij elkaar voor een reünie. Het is onwaarschijnlijk dat deze show ook in Nederland te zien zal zijn. Daarom is Totally Spice voor Nederland het beste alternatief om de show en de muziek van de Spice Girls te ervaren.

90’s artiesten boeken

Totally Spice is eentribute act bestaand uit vijf heerlijk vlotte goed zingende meiden. Die ook nog eens een wervelende show met de hits van de Spice Girls brengen.

Biografie Totally Spice

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van de Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Boekingen van Totally Spice

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girlsgegarandeerd. Totally Spice is bij uitstek geschikt voor een nineties party maar de act zal op geen enkel evenement misstaan. Een optreden van deze meidengroep is zowiezo een verrijking voor elk programma.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Totally Spice kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Totally Spice wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Totally Spice wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Totally Spice online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Totally Spice kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Totally Spice boeken

Ben jij benieuwd hoe je Totally Spice kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Totally Spice boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Totally Spice

Totally Spice inhuren

€3.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Totally Spice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenSpice Girls repertoire€3350,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenSpice Girls repertoire€6450,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand