Totally Spice boeken

Ideaal voor 90’s events
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 25-30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Spice Girls repertoire

Wil jij Totally Spice boeken voor jouw party of 90’s event ? Onlangs kwamen de Spice Girls in Engeland bij elkaar voor een reünie. Het is onwaarschijnlijk dat deze show ook in Nederland te zien zal zijn. Daarom is Totally Spice voor Nederland het beste alternatief om de show en de muziek van de Spice Girls te ervaren.

90’s artiesten boeken

Totally Spice is eentribute act bestaand uit vijf heerlijk vlotte goed zingende meiden. Die ook nog eens een wervelende show met de hits van de Spice Girls brengen.

Totally Spice boeken

Totally Spice mag zich de beste internationale tribute van de Spice Girls noemen. De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.

Boekingen van Totally Spice

Vanzelfsprekend komen tijdens een show van Totally Spice alle grote hits voorbij. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’. Een feest der herkenning is met deze ‘millionsellers’ van the Spice Girlsgegarandeerd. Totally Spice is bij uitstek geschikt voor een nineties party maar de act zal op geen enkel evenement misstaan. Een optreden van deze meidengroep is zowiezo een verrijking voor elk programma.

Direct Totally Spice inhuren? Klik hier voor boekingen van Totally Spice

Totally Spice boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Totally Spice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 25-30 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenSpice Girls repertoire€1995,-
Live bandshow1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenSpice Girls repertoire€2994,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten