Fierce (Beyonce Tribute Band) boeken

Inclusief geluid tot 1000 personen: € 4250,-
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Beyonce Tribute

Fierce is een tributeband die haar pijlen richt op de muziek van één van de grootste popdiva’s van dit moment: Beyoncé. Onder leiding van frontvrouw Marloes van Ommen staat deze 12-koppige band inclusief danseressen klaar om een indrukwekkende show neer te zetten. Fierce staat garant voor een avond met fantastische muziek, dans, verrassende gastoptredens en de stem van Marloes van Ommen.

Fierce boeken

De uit Wezep afkomstige Marloes is bekend van het tweede seizoen van The Voice of Holland. Zij bereikte de kwartfinale, onder meer met een prachtige vertolking van het nummer Listen van Beyoncé. In 2012 richtte zij Fierce op. De naam van de band is afkomstig van het derde soloalbum van Beyoncé: I am Sasha Fierce.

Boekingen van Fierce

De Amerikaanse zangeres werd bekend met de meidengroep Destiny’s Child. De solocarrière die ze daarna begon werd een ongekend succes met hits als Crazy in Love, If I were a boy, Halo en Single Ladies. Deze en nog veel meer hits passeren de revue tijdens de shows van Fierce. Al menigmaal speelden zij het publiek plat op diverse podia en festivals. Heeft u ze al gezien?

Direct Fierce huren? Klik hier voor boekingen van Fierce

Fierce (Beyonce Tribute Band) boeken

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fierce (Beyonce Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief12 personenBeyonce Tribute€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand