Fierce (Beyonce Tribute Band) boeken

Inclusief geluid tot 1000 personen: € 4250,-
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Beyonce Tribute

Wil jij Fierce (Beyonce Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fierce (Beyonce Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Fierce is een tributeband die haar pijlen richt op de muziek van één van de grootste popdiva’s van dit moment: Beyoncé. Onder leiding van frontvrouw Marloes van Ommen staat deze 12-koppige band inclusief danseressen klaar om een indrukwekkende show neer te zetten. Fierce staat garant voor een avond met fantastische muziek, dans, verrassende gastoptredens en de stem van Marloes van Ommen.

Biografie Fierce

De uit Wezep afkomstige Marloes is bekend van het tweede seizoen van The Voice of Holland. Zij bereikte de kwartfinale, onder meer met een prachtige vertolking van het nummer Listen van Beyoncé. In 2012 richtte zij Fierce op. De naam van de band is afkomstig van het derde soloalbum van Beyoncé: I am Sasha Fierce.

Boekingen van Fierce

De Amerikaanse zangeres werd bekend met de meidengroep Destiny’s Child. De solocarrière die ze daarna begon werd een ongekend succes met hits als Crazy in Love, If I were a boy, Halo en Single Ladies. Deze en nog veel meer hits passeren de revue tijdens de shows van Fierce. Al menigmaal speelden zij het publiek plat op diverse podia en festivals. Heeft u ze al gezien?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fierce (Beyonce Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fierce (Beyonce Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fierce (Beyonce Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fierce (Beyonce Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fierce (Beyonce Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fierce (Beyonce Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fierce (Beyonce Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fierce (Beyonce Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fierce (Beyonce Tribute Band)

Fierce (Beyonce Tribute Band) inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fierce (Beyonce Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief12 personenBeyonce Tribute€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€3.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand