Tjitse Leemhuis boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio-DJ
 • Genre
  Allround

Tjitse Leemhuis, producer bij 3FM. DJ in clubs, discotheken en op jouw feestje. Daar draait hij de dikste beats, en de vetste tracks uit de Mega Top 50. Feestje? Tjitse zorgt er voor dat de handjes de lucht in gaan en de voetjes van de vloer! Lees meer over Tjitse boeken als dj en je weet zeker dat je dan de muziek hoort die je écht wilt horen! Gegarandeerd succes! Tjitse draait als solo-dj of samen met Domien Verschuuren.

Tjitse Leemhuis boeken

Tjibbe Tjibsma, wie kent ‘m niet? Dé producer van de radiosensatie op je vrijdagavond op 3FM. Elke vrijdagavond hoor je hem en zijn vriendjes Michiel en Gerard in Ekstra Weekend op 3FM. Tune dus op vrijdag af op 3FM tussen 19 tot 22 uur of kijk mee via 101TV. Tjitse Leemhuis is geboren in Groningen op 7 januari 1984. Al van jongs af aan zit radio maken hem in het hart. Radio maken deed hij al vanaf zijn dertiende bij OOG Radio, de stadszender van Groningen. Na daar jarenlang veel gepresenteerd en geleerd te hebben kwam in 2003 de mogelijkheid om te presenteren bij de commerciële regionale omroep Rebecca Radio. Ineens was Tjitse te horen in Noord- Oost- en Midden Nederland, maar helaas ging Rebecca Radio na een jaartje failliet. Tijdelijk terug naar OOG Radio om toch maar radio te blijven maken was de uitkomst.

Boekingen van Tjitse Leemhuis

Eind 2004 kwam er een droom uit; stage lopen bij de landelijke radio! Bij 3FM liep Tjitse lange tijd stage voor de KRO. Na deze stage werd het diploma voor de studie Music Management behaald. Vervolgens was Radio 538 de volgende werkgever. Daar produceerde Tjitse onder andere nog een tijdje voor het nachtprogramma ‘MiddenInDeNachtRick’. Na paar jaar Radio 538 keerde hij terug naar 3FM waar hij sinds 2008 het programma ‘Ekstra Weekend’ produceert. Hierin wordt hij door de dj’s Gerard Ekdom en Michiel Veenstra altijd Tjibbe Tjibsma genoemd. Naast ‘Ekstra Weekend’ produceert hij ook het programma ‘MetMichiel’.

Direct Tjitse Leemhuis huren? Klik hier voor boekingen van Tjitse Leemhuis

Tjitse Leemhuis boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tjitse Leemhuis

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio-DJ1 x 120 minutenexclusief1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€775,-
€575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand