Het Hitjeskanon boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-show
 • Genre
  Allround/Feest

Wil jij Het Hitjeskanon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Het Hitjeskanon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Energiek, herkenbaar en vooral feest gegarandeerd! Het Hitjeskanon draait het dak eraf en zorgt voor het ultieme feestgevoel. Zijn onuitputbare muziekcollectie zorgt voor een verrassende mix van de lekkerste dance classics met de beste hits van nu.

Biografie Het Hitjeskanon

Zowel op studentenfeesten, hockeyclubs en business events weet het Hitjeskanon te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Voor een microfoon is hij niet bang en indien nodig moedigt hij de meest onervaren dansers aan tot headspins en stagedives.

Boekingen van Het Hitjeskanon

Kortom: voor het ultieme feestje moet je bij het Hitjeskanon zijn!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Het Hitjeskanon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Het Hitjeskanon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Het Hitjeskanon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Het Hitjeskanon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Het Hitjeskanon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Het Hitjeskanon boeken

Ben jij benieuwd hoe je Het Hitjeskanon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Het Hitjeskanon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Het Hitjeskanon

Het Hitjeskanon inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Hitjeskanon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround/Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€795,-
€575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand