Alamaison boeken

€825,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €825,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Allround

Wil jij Alamaison boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alamaison. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het maakt niet uit waar Tjerk Thuis aka ‘Alamaison’ een acte de presence geeft, je voelt je er binnen de kortste keren helemaal thuis. En zo is het maar net. Met een jaloersmakende mix van draaitafel skills en heerlijke plaatjes verwierf hij al residencies bij Kriss Kross, Fissa, Super Social en Johnny Raw in Amsterdam en omstreken.

Biografie Alamaison

Daar waar toevallige voorbijgangers tijdens zijn sets met open mond kijken naar een uitzinnige, springende, schreeuwende, zichzelf uitkledende meute, ziet Tjerk niets bijzonders. ‘Just another day at the office.’ Hoe het ook zij, de self-declared vrouw vriendelijkste dj van Nederland laat in ieder geval geen spaan over van welke dansvloer ook.

Boekingen van Alamaison

Wil je alvast lekker in de stemming komen voor jullie event? Luister dan eens een van zijn bekende mixtapes op Soundcloud. Ook vindt je hem regelmatig in de Social Club, Disco Dolly of Tapmarin Bar in Amsterdam of op een van de vele festivals waar hij elke zomer de sfeer een niveau hoger brengt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alamaison kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alamaison wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alamaison wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alamaison online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alamaison kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alamaison boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alamaison kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alamaison boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alamaison

Alamaison inhuren

€825,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alamaison

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonUrban / Allround€825,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€825,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand