Alamaison boeken

€825,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €825,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Allround

Het maakt niet uit waar Tjerk Thuis aka ‘Alamaison’ een acte de presence geeft, je voelt je er binnen de kortste keren helemaal thuis. En zo is het maar net. Met een jaloersmakende mix van draaitafel skills en heerlijke plaatjes verwierf hij al residencies bij Kriss Kross, Fissa, Super Social en Johnny Raw in Amsterdam en omstreken.

Alamaison boeken

Daar waar toevallige voorbijgangers tijdens zijn sets met open mond kijken naar een uitzinnige, springende, schreeuwende, zichzelf uitkledende meute, ziet Tjerk niets bijzonders. ‘Just another day at the office.’ Hoe het ook zij, de self-declared vrouw vriendelijkste dj van Nederland laat in ieder geval geen spaan over van welke dansvloer ook.

Boekingen van Alamaison

Wil je alvast lekker in de stemming komen voor jullie event? Luister dan eens een van zijn bekende mixtapes op Soundcloud. Ook vindt je hem regelmatig in de Social Club, Disco Dolly of Tapmarin Bar in Amsterdam of op een van de vele festivals waar hij elke zomer de sfeer een niveau hoger brengt.

Direct Alamaison huren? Klik hier voor boekingen van Alamaison

Alamaison boeken

€825,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alamaison

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonUrban / Allround€825,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand