Tina Turner Tribute boeken

Met 2 extra danseressen = meerprijs € 300,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Tina Turner Tribute

Wil jij Tina Turner Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tina Turner Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Nederlandse Tina Turner ! De verbluffende overeenkomsten tussen de zangeres en Tina Turner qua levenservaring, stem en uitstraling zorgen ervoor dat er een wervelende show kan worden neergezet door deze Tina Turner Tribute look-a-like.

Biografie Tina Turner Tribute

Geniet van een niet te evenaren show: Your Wildest Dreams… DE Nederlandse Tina Turner wordt in vele kritische en toonaangevende recencies in het buitenland (Hongarije / Frankrijk / België etc..etc) beschreven als de beste Tina Turner solo-act!

Boekingen van Tina Turner Tribute

De Tina Turner Tribute dubbelganger is nu solo te boeken als tapeact met een optreden van 1x 30 minuten. Ook voor meet and greet!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tina Turner Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tina Turner Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tina Turner Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tina Turner Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tina Turner Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tina Turner Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tina Turner Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tina Turner Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tina Turner Tribute

Tina Turner Tribute inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tina Turner Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonTina Turner Tribute€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand