Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Andre Hazes Tribute

Wil jij Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

René van Beeten staat al ruim 20 jaar op het podium met nummers van André Hazes senior. Met liefde voor het repertoire zingt René met volle overtuiging de nummers. Als rasechte Amsterdammer komt hij erg geloofwaardig over en als je je ogen dicht doet ……. Waan je je bij een optreden van de geliefde Hazes zelf.

Biografie Rene Van Beeten

Diverse radio en tv programma’s als Spuiten en slikken, Praatjesmakers, de Bloed, Zweet en Tranen show en nog veel meer nodigen hem uit in hun programma. Het komt zelfs tot een gesprek met Ivo Niehe om onderdeel te worden van zijn theatershow. Echter: André Hazes sr. komt plots te overlijden en het item wordt geschrapt. Vele optredens op festivals en feesten volgen. Ook de filmmakers raken geïnteresseerd en zo kreeg René een klein rolletje in Plan C, de Marathon en Schone handen waar hij overigens ook de scriptbewerking voor heeft gedaan en als dialect coach heeft gefungeerd voor de hoofdrolspelers.

Boekingen van Rene Van Beeten

Je geniet van het echte Amsterdamse accent van deze geboren en getogen Amsterdammer. Deze volkszanger weet als geen ander hoe hij het uitgebreide Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, zij gelooft in mij, een beetje verliefd mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw feest of evenement!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten

Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andre Hazes Imitator Rene Van Beeten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 300 personen1 persoonAndre Hazes Tribute€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand