DJ Timmie Tropical boeken

Ook te boeken met Mini-MC tegen meerprijs
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, wel eigen DJ-booth
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Zomer / Tropical / Guilty Pleasures

Wil jij DJ Timmie Tropical boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Timmie Tropical. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eindelijk! Een DJ die alleen maar heerlijke, fijne zomerse hits draait. Sex on the beach, The Ketchup Song, Que Si, Que No, La Colegiala. En natuurlijk draait hij op verzoek jouw guilty pleasure!

Biografie DJ Timmie Tropical

De zon schijnt als DJ Timmie Tropical opkomt. En blijft schijnen zolang hij op zijn TimTower staat (een torentje, speciaal voor hem gebouwd, vol met DJ gear, gadgets en confetti).

Feest DJ boeken

DJ Timmie Tropical is de de kleinste DJ van Europa. Hij kan vanaf nu geboekt worden naast zijn rol als de zeer succesvolle DJ Timmie Tirol, die ieder Oktoberfest op z’n kop zet (afgelopen 5 jaar huis DJ bij Das Coen und Sander Fest van 538!).

Boekingen van DJ Timmie Tropical

Nu heeft hij ook de grote zomerhits ontdekt en neemt hij zijn publiek enthousiast zwaaiend en lachend mee van Ibiza naar Copacabana, om onderweg Fiësta te maken. Tropische hits gecombineerd met heerlijke foute knallers zorgen voor een onvergetelijk feestje: DJ Timmie Tropical, de grootste tropische verrassing op jouw feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Timmie Tropical kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Timmie Tropical wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Timmie Tropical wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Timmie Tropical online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Timmie Tropical kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Timmie Tropical boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Timmie Tropical kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Timmie Tropical boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Timmie Tropical

DJ Timmie Tropical inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Timmie Tropical

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief, wel eigen DJ-booth1 persoonZomer / Tropical / Guilty Pleasures€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand