DJ Timmie Tirol boeken

Ook te boeken incl. Mini-MC tegen meerprijs
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, wel eigen DJ-booth
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Apres-Ski / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest

Wil jij Timmie Tirol boeken op jouw party of event? Wauw, wat is dat daar? In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER verschijnt de kleinste DJ van Europa om met jullie een groots feest te gaan bouwen.

Timmie Tirol boeken

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij! Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ.

Feest DJ boeken

Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies. In een later stadium veranderde hij zijn naam naar DJ Tim Little, maar omdat iedereen hem maar Timmie bleef noemen is dat uiteindelijk de titel die hij zichzelf heeft gegeven. DJ Timmie, dat is de naam die het beste bij hem past. In de loop van de jaren draaide hij in allerlei soorten gelegenheden van discotheken (in binnen-en buitenland) tot feesttenten, bij bedrijfsuitjes, vejraardagsfeesten en ga zo maar door. Hij bracht zelfs een aantal singles uit, waarvan “Heartbeat”, “Mind Your Step”, “Crazy”, “Hé lekker ding” en “Diese Fause” de meest bekende zijn.

Boekingen van Timmie Tirol

DJ Timmie heeft zijn werkterrein later uitgebreid naar de Oktoberfeesten, Bierfeesten, Carnaval en ook KidsParties. Hij staat de laatste jaren op meer dan 40 Oktober- en Bierfeesten per jaar geboekt! Bierfeesten beperken zich echter niet tot oktober, Timmie Tirol roept het hele jaar door ‘Ein Prosit’. Hoe dan ook, het maakt niet uit of u Tim als DJ Timmie Tirol, DJ Timmie Tropical of met Timmie’s Kids Party boekt, met deze kleine grote superenthousiaste man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!

Direct DJ Timmie Tirol boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Timmie Tirol

DJ Timmie Tirol boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Timmie Tirol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Apres-Ski / Feest DJ1 x 60 minutenexclusief, wel eigen DJ-booth1 persoonApres-Ski / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand