DJ Timmie Tirol boeken

Ook te boeken incl. Mini-MC tegen meerprijs
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, wel eigen DJ-booth
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Apres-Ski / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest

Wil jij DJ Timmie Tirol boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Timmie Tirol. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wauw, wat is dat daar? In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER verschijnt de kleinste DJ van Europa om met jullie een groots feest te gaan bouwen.

Biografie Timmie Tirol

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij! Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ.

Feest DJ boeken

Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies. In een later stadium veranderde hij zijn naam naar DJ Tim Little, maar omdat iedereen hem maar Timmie bleef noemen is dat uiteindelijk de titel die hij zichzelf heeft gegeven. DJ Timmie, dat is de naam die het beste bij hem past. In de loop van de jaren draaide hij in allerlei soorten gelegenheden van discotheken (in binnen-en buitenland) tot feesttenten, bij bedrijfsuitjes, vejraardagsfeesten en ga zo maar door. Hij bracht zelfs een aantal singles uit, waarvan “Heartbeat”, “Mind Your Step”, “Crazy”, “Hé lekker ding” en “Diese Fause” de meest bekende zijn.

Boekingen van Timmie Tirol

DJ Timmie heeft zijn werkterrein later uitgebreid naar de Oktoberfeesten, Bierfeesten, Carnaval en ook KidsParties. Hij staat de laatste jaren op meer dan 40 Oktober- en Bierfeesten per jaar geboekt! Bierfeesten beperken zich echter niet tot oktober, Timmie Tirol roept het hele jaar door ‘Ein Prosit’. Hoe dan ook, het maakt niet uit of u Tim als DJ Timmie Tirol, DJ Timmie Tropical of met Timmie’s Kids Party boekt, met deze kleine grote superenthousiaste man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Timmie Tirol kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Timmie Tirol wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Timmie Tirol wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Timmie Tirol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Timmie Tirol kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Timmie Tirol boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Timmie Tirol kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Timmie Tirol boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Timmie Tirol

DJ Timmie Tirol inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Timmie Tirol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Apres-Ski / Feest DJ1 x 60 minutenexclusief, wel eigen DJ-booth1 persoonApres-Ski / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand