Tik Maar Af boeken

Zéér interactief met het publiek!
€2.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2395,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Tik Maar Af boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tik Maar Af. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil je eens een ander soort feest? Geen grote installatie, tapijtje op grond, gitaren, piano, mondharmonica, cajon en 4-stemmige zang, in gezellige huiskamersfeer?

Biografie Tik Maar Af

Grote hits, van seventies tot heden, in een akoestisch jasje, fijne mash-ups, aangepast volume, veel interactie met de gasten.

Faute Bingo Hits

Inclusief ‘Faute Bingo Hits’…haal een nummer uit de bingo-bal en de band speelt direct de guilty-pleasure.

Boekingen van Tik Maar Af

Of moet je een drankje halen voor de muziek? Of mag je meezingen? Misschien delen we wel een plakje worst of een blokje kaas uit! Kom gezellig bij ons zitten en laat je verrassen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tik Maar Af kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tik Maar Af wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tik Maar Af wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tik Maar Af online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tik Maar Af kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tik Maar Af boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tik Maar Af kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tik Maar Af boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tik Maar Af

Tik Maar Af inhuren

€2.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tik Maar Af

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 300 personen5 personenAllround€2395,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.550,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand