D.I.S.C.O. boeken

€2.250,-

Deel deze artiest:

  • Prijs
    €2250,-
  • Duur
    3 x 45 minuten
  • Geluid
    exclusief
  • Bezetting
    9 personen
  • Soort
    Unieke Disco-band
  • Genre
    Disco

Hier is ‘ie, de enige gespecialiseerde discoband. Ervaren sinds 1988 en wars van alle trends. De band die op elk glitterfeest een opwindend en zeer dansbaar tijdsbeeld neerzet. Herkenbaar voor een volwassen publiek. En met een presentatie zo aanstekelijk dat zij ook degenen die de discoperiode niet hebben meegemaakt op de dansvloer krijgt.

D.I.S.C.O. boeken

Non-stop classic dansnummer zoals “Celebration” en “Le Freak” Filmklassiekers als “Staying Alive” en Brand new day” ( the Wiz). Maar ook nummers waarvan iedereen de titel is vergeten, zoals “Starlette”en Can you feel the Force”. D.I.S.C.O. is: – 3 x 45 minuten non-stop classic dansnummers met striking presentatie. – 7 mannen en 2 vrouwen sterk. – Een professionele licht- en geluidsinstallatie tot circa 700 personen. – Geen afgemeten top 40-band, maar wel reeds 12 jaar the real thing! – Geschikt voor zowel de grote bühne als voor de kleine gezellige gelegenheden.

Boekingen van D.I.S.C.O.

De band valt naadloos op zijn plaats in de huidige jaren zeventig revival. D.I.S.C.O. is een graag geziene gast op bedrijfsfeesten die nu eens iets anders in huis willen halen. Een groep van gemotiveerde discomuzikanten, een band die voluit gaat voor haar passie. Kortom; deze band speelt geen disco, ze is D.I.S.C.O.

Direct D.I.S.C.O. huren? Klik hier voor boekingen van D.I.S.C.O.

D.I.S.C.O. boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van D.I.S.C.O.

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Disco-band3 x 45 minutenexclusief9 personenDisco€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand