D.I.S.C.O. boeken

€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Unieke Disco-band
 • Genre
  Disco

Wil jij D.I.S.C.O. boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van D.I.S.C.O.. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hier is ‘ie, de enige gespecialiseerde discoband. Ervaren sinds 1988 en wars van alle trends. De band die op elk glitterfeest een opwindend en zeer dansbaar tijdsbeeld neerzet. Herkenbaar voor een volwassen publiek. En met een presentatie zo aanstekelijk dat zij ook degenen die de discoperiode niet hebben meegemaakt op de dansvloer krijgt.

Biografie D.I.S.C.O.

Non-stop classic dansnummer zoals “Celebration” en “Le Freak” Filmklassiekers als “Staying Alive” en Brand new day” ( the Wiz). Maar ook nummers waarvan iedereen de titel is vergeten, zoals “Starlette”en Can you feel the Force”. D.I.S.C.O. is: – 3 x 45 minuten non-stop classic dansnummers met striking presentatie. – 7 mannen en 2 vrouwen sterk. – Een professionele licht- en geluidsinstallatie tot circa 700 personen. – Geen afgemeten top 40-band, maar wel reeds 12 jaar the real thing! – Geschikt voor zowel de grote bühne als voor de kleine gezellige gelegenheden.

Boekingen van D.I.S.C.O.

De band valt naadloos op zijn plaats in de huidige jaren zeventig revival. D.I.S.C.O. is een graag geziene gast op bedrijfsfeesten die nu eens iets anders in huis willen halen. Een groep van gemotiveerde discomuzikanten, een band die voluit gaat voor haar passie. Kortom; deze band speelt geen disco, ze is D.I.S.C.O.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig D.I.S.C.O. kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je D.I.S.C.O. wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van D.I.S.C.O. wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij D.I.S.C.O. online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van D.I.S.C.O. kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

D.I.S.C.O. boeken

Ben jij benieuwd hoe je D.I.S.C.O. kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct D.I.S.C.O. boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van D.I.S.C.O.

D.I.S.C.O. inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van D.I.S.C.O.

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Disco-band3 x 45 minutenexclusief9 personenDisco€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.195,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand