Da Vinci boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2550,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Da Vinci boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Da Vinci. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na haar oprichting in 2001 veroverde Da Vinci een onomstreden toppositie in de bruiloften- en evenementenwereld. Da Vinci heeft een eigentijdse uitstraling en bestaat uit zes “beulen” van muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Anne Visser en zanger Silvo Lentelink een absolute meerwaarde betekent. Het is een hechte eenheid die net zoveel plezier in het optreden heeft als de mensen voor het podium.

Biografie Da Vinci

Door haar brede inzetbaarheid heeft de band zich geliefd gemaakt bij tal van verschillende opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings en discotheken, op grote bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote openlucht manifestaties zowel in Nederland als daarbuiten. Nadat in 2012 de band een stevige herformering heeft ondergaan heeft de band haar positie op de amusementsmarkt zo mogelijk nog verstevigd. Dat noemen we nou met de tijd meegaan… Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang. Dit wordt geïllustreerd door de grote rol die de band sindsdien op verschillende grote evenementen speelde.

Coverbands inhuren

Da Vinci presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers. Of het nu om de Seventies gaat, het Nederlandstalige lied, feestmuziek, Trance/Dance of stevige Rock, Da Vinci is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid zorgvuldig uitkiezen.

Boekingen van Da Vinci

Kortom: Ook de vernieuwde Da Vinci straalt niet, het spat van het podium!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Da Vinci kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Da Vinci wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Da Vinci wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Da Vinci online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Da Vinci kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Da Vinci boeken

Ben jij benieuwd hoe je Da Vinci kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Da Vinci boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Da Vinci

Da Vinci inhuren

€2.550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Da Vinci

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2550,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.750,-
€2.575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand