Da Vinci boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Coverband Da Vinci boeken voor jouw feest of evenement? Na haar oprichting in 2001 veroverde Da Vinci een onomstreden toppositie in de bruiloften- en evenementenwereld. Da Vinci heeft een eigentijdse uitstraling en bestaat uit zes “beulen” van muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Anne Visser en zanger Silvo Lentelink een absolute meerwaarde betekent. Het is een hechte eenheid die net zoveel plezier in het optreden heeft als de mensen voor het podium.

Da Vinci boeken

Door haar brede inzetbaarheid heeft de band zich geliefd gemaakt bij tal van verschillende opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings en discotheken, op grote bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote openlucht manifestaties zowel in Nederland als daarbuiten. Nadat in 2012 de band een stevige herformering heeft ondergaan heeft de band haar positie op de amusementsmarkt zo mogelijk nog verstevigd. Dat noemen we nou met de tijd meegaan… Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang. Dit wordt geïllustreerd door de grote rol die de band sindsdien op verschillende grote evenementen speelde.

Coverband boeken

Da Vinci presenteert een voortdurend vernieuwende frisse en eigentijdse show met de beste en mooiste covers. Of het nu om de Seventies gaat, het Nederlandstalige lied, feestmuziek, Trance/Dance of stevige Rock, Da Vinci is van alle markten thuis en zal haar repertoire afhankelijk van de gelegenheid zorgvuldig uitkiezen.

Boekingen van Da Vinci

Kortom: Ook de vernieuwde Da Vinci straalt niet, het spat van het podium!

Direct Da Vinci boeken? Klik hier voor boekingen van Da Vinci

Da Vinci boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Da Vinci

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround€2495,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.400,-
€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand