THUNDRS boeken

Top Dj-act!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60-90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij THUNDRS boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van THUNDRS. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Er is een thunderstorm op komst! Zet je schrap voor een nieuw DJ duo, twee feel good providers met een missie. De clubs en feesttenten aanhoren, aanvoelen en aanpakken. Het kookpunt zal snel worden bereikt door de scherpe mixen en knappe mashes die altijd gepaard gaan met rauwe rock randen, beukende beats en precies dat wat de ultieme feestavond nodig heeft!

Biografie THUNDRS

De wisselwerking en uitdagende houding tegenover elkaar zorgt ervoor dat DJ BB Hassle en MC Geezer altijd het onderste uit de kan halen. Ze weten wanneer het gaspedaal vol indegrukt kan worden, maar durven ook de meest gewaagde twists te maken om het publiek te verrassen.

Boekingen van THUNDRS

Dat maakt THUNDRS sterk en anders; muzikaal en productioneel zijn ze sharp-as-a-knife, terwijl er ook aan presentatie, performance en lef geen gebrek is. Get ready for this brand new next level DJ-mix-machine: THUNDRS.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig THUNDRS kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je THUNDRS wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van THUNDRS wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij THUNDRS online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van THUNDRS kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

THUNDRS boeken

Ben jij benieuwd hoe je THUNDRS kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct THUNDRS boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van THUNDRS

THUNDRS inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van THUNDRS

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60-90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand