Session boeken

Meerprijs geluid <1000p: €500,- / Blazerssectie € 650,-
€4.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround / Feest

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL!

Session boeken

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en (optioneel en aanbevolen) 2 blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten.

Boekingen van Session

Daarnaast deelde SESSION als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen: Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Dries Roelvink, George Baker, O’G3NE, Ali B, Dré Hazes, Gordon, Frans Duijts, Glennis Grace, Vengaboys, Jannes, Big Black & Beautiful, Berget Lewis, Douwe Bob en Ilse DeLange. Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

Direct Session huren? Klik hier voor boekingen van Session

Session boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Session

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minutenexclusief7 personenAllround / Feest€4995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten