Session boeken

Uit te breiden met blazers, DJ, podium
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  1 x 90 óf 2 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen + SFX
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Session boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Session. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van NL!

Biografie Session

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4-koppige ritmesectie en (optioneel en aanbevolen) 2 blazers. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende NL artiesten.

Boekingen van Session

Daarnaast deelde SESSION als begeleidingsband en support-act de afgelopen tijd het podium met onder anderen: Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Peter Koelewijn, The Trammps, Ben Saunders, Nick en Simon, Dries Roelvink, George Baker, O’G3NE, Ali B, Dré Hazes, Gordon, Frans Duijts, Glennis Grace, Vengaboys, Jannes, Big Black & Beautiful, Berget Lewis, Douwe Bob en Ilse DeLange.

Coverband boeken

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Session kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Session wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Session wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Session online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Session kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Session boeken

Ben jij benieuwd hoe je Session kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Session boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Session

Session inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Session

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 óf 2 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen + SFX7 personenAllround / Feest€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.995,-
€8.995,-
€5.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand