Nighttrain boeken

Zowel small als XL (met extra blazers) te boeken
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij Nighttrain boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nighttrain. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

” Let’s go to the next station”! Een stevige beat, een funky bass, een groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowing horns en fantastische vocalisten. Dans en zing mee met een heerlijk repertoire vol herkenning: Soul, Pop, Dance, Disco, Rock en een vleugje Nederpop!

Biografie Nighttrain

Met een overvloed aan ervaring heeft de band een stempel gedrukt op feestend Nederland! Van festivals, personeelsfeesten tot diner-events en privé feesten!

De band is te boeken in diverse bezettingen. De basisformatie bestaat uit 6 personen: – Drums – Toetsen – 2x vocals – Bass – Gitaar

Boekingen van Nighttrain

Nighttrain XL: voor de grotere gelegenheden. Met knallende blazers en extra vocalist kan echt helemaal niemand meer stil blijven staan. Party en nog eens party, dat is Nighttrain!Nighttrain Small: voor kleinere gelegenheden: In een compacte bezetting vanaf 5 personen verzorgt de Nighttrain small de muzikale invulling. Van klein en intiem tot een volle dansvloer!Nighttrain werkt met een fantastisch mooi stageconcept. Top geluid en een oogverblindende lichtshow!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nighttrain kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nighttrain wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nighttrain wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nighttrain online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nighttrain kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nighttrain boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nighttrain kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nighttrain boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nighttrain

Nighttrain inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nighttrain

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 400 personen7 personenAllround€3250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand