Nighttrain boeken

Zowel small als XL (met extra blazers) te boeken
€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

” Let’s go to the next station”! Een stevige beat, een funky bass, een groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowing horns en fantastische vocalisten. Dans en zing mee met een heerlijk repertoire vol herkenning: Soul, Pop, Dance, Disco, Rock en een vleugje Nederpop!

Nighttrain boeken

Met een overvloed aan ervaring heeft de band een stempel gedrukt op feestend Nederland! Van festivals, personeelsfeesten tot diner-events en privé feesten!

De band is te boeken in diverse bezettingen. De basisformatie bestaat uit 6 personen: – Drums – Toetsen – 2x vocals – Bass – Gitaar

Boekingen van Nighttrain

Nighttrain XL: voor de grotere gelegenheden. Met knallende blazers en extra vocalist kan echt helemaal niemand meer stil blijven staan. Party en nog eens party, dat is Nighttrain!Nighttrain Small: voor kleinere gelegenheden: In een compacte bezetting vanaf 5 personen verzorgt de Nighttrain small de muzikale invulling. Van klein en intiem tot een volle dansvloer!Nighttrain werkt met een fantastisch mooi stageconcept. Top geluid en een oogverblindende lichtshow!

Direct Nighttrain huren? Klik hier voor boekingen van Nighttrain

Nighttrain boeken

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nighttrain

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 400 personen7 personenAllround€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€3.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand