The Teenz boeken

Nieuwste kids sensatie!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij The Teenz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Teenz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hee jij daar!! Ja jij, heeeeyyyyy. Wij zijn The TeenZ!!! Wij zijn zes brutale eigenwijze, maar super talentvolle tieners en The Teenz is de nieuwste hitsensatie van Nederland voor tieners.

Biografie The Teenz

In ons leven draait het om muziek, muziek maken, dansen en entertainen, dat is wat wij het liefste doen! Met z’n zessen zijn wij dé popgroep voor en door tieners waar jullie op hebben gewacht. Waar wij ook komen, een feestje is het gegarandeerd!

Boekingen van The Teenz

En…..we zijn nu live met onze eigen singles “Hangen met Jou” ,”Never Nooit Gaan” en “The Vibe”. Naast eigen nummers coveren we samen met een live band de tofste dancetracks van dit moment in combinatie met onze eigen vette choreografie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Teenz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Teenz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Teenz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Teenz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Teenz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Teenz boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Teenz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Teenz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Teenz

The Teenz inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Teenz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenPop€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand