Fleur boeken

Bekend van de musical “Jungle Book”
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief A- of monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids repertoire

Van jongs af aan is Fleur bezig met dansen en zingen. Fleur speelden al mee in de bekendemusical Jungle Book en was ze een van de zangeressen van de meidengroep Lief! en laterYess! Nu komt deze vrolijke zangeres met het “Fleur-Meezing-Spektakel”, een optreden met deallergrootste kinderhits van onder andere Kinderen voor Kinderen, K3, Raak!, Djumbo,Monique Smit, Puck, Mylène & Rosanne, Chipz, Keet!, Zirkus Zirkus, Hit!, Sarah & Julia, Sjon& Sjeffrie, Lisa Amy en Shelley, Ernst & Bobbie en vele andere.

Boekingen van Fleur

Een optreden van Fleur zet de kinderen aan het dansen en tijdens een korte dansworkshow leert Fleur de kinderen ook nog eens een aantal coole danspasjes aan. Samen zingen de kinderen en ouders de leukste liedjes en maakt ze er een onvergetelijk optreden van. Voor de Sinterklaas- en Kerstperiode heeft Fleur een aangepast repertoire. Ze zingt naast de grootste hits van Sinterklaas ook traditionele Sinterklaas- en Kerstliedjes, maar dan wel in een hip-jasje.

Boekingen van Fleur

Het Fleur-Meezing-Spektakel is een interactief non-stop optreden bestaande uit deallergrootste kinderhits. Fleur is ook te boeken als presentatrice voor kinderevenementen.

Direct Fleur boeken ? Klik hier voor boekingen van Fleur

Fleur boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fleur

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief A- of monitorset1 persoonKids repertoire€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand