Fleur boeken

Bekend van de musical “Jungle Book”
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief A- of monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids repertoire

Wil jij Fleur boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fleur. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Van jongs af aan is Fleur bezig met dansen en zingen. Fleur speelden al mee in de bekendemusical Jungle Book en was ze een van de zangeressen van de meidengroep Lief! en laterYess! Nu komt deze vrolijke zangeres met het “Fleur-Meezing-Spektakel”, een optreden met deallergrootste kinderhits van onder andere Kinderen voor Kinderen, K3, Raak!, Djumbo,Monique Smit, Puck, Mylène & Rosanne, Chipz, Keet!, Zirkus Zirkus, Hit!, Sarah & Julia, Sjon& Sjeffrie, Lisa Amy en Shelley, Ernst & Bobbie en vele andere.

Biografie Fleur

Een optreden van Fleur zet de kinderen aan het dansen en tijdens een korte dansworkshow leert Fleur de kinderen ook nog eens een aantal coole danspasjes aan. Samen zingen de kinderen en ouders de leukste liedjes en maakt ze er een onvergetelijk optreden van. Voor de Sinterklaas- en Kerstperiode heeft Fleur een aangepast repertoire. Ze zingt naast de grootste hits van Sinterklaas ook traditionele Sinterklaas- en Kerstliedjes, maar dan wel in een hip-jasje.

Boekingen van Fleur

Het Fleur-Meezing-Spektakel is een interactief non-stop optreden bestaande uit deallergrootste kinderhits. Fleur is ook te boeken als presentatrice voor kinderevenementen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fleur kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fleur wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fleur wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fleur online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fleur kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fleur boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fleur kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fleur boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fleur

Fleur inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fleur

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenInclusief A- of monitorset1 persoonKids repertoire€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand