The Senior Show boeken

* Seniorenshow * Duur: 2 x 45 minuten in 3 uur * Geluid: inclusief tot 250 personen * Bezetting: 2 personen * Genre: Oldies Nederlands / Engels

€2.250,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Speciaal voor de senioren doelgroep ontwikkelden Ben Cramer en Nick Jefferson een splinternieuw programma. Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humor en anekdotes. Kortom…een feest van herkenning.

The Senior Show boeken

In een 2 x 45 minuten durende show zal Ben Cramer muzikaal worden ondersteund door pianist/zanger Nick Jefferson. De naam “seniorshow” zegt het eigenlijk al, de show is met name samengesteld voor de ouderen onder ons. Het zijn over het algemeen liedjes van vroeger, die nog steeds sterke herinneringen oproepen.

Boekingen van The Senior Show

De show is geschikt voor zowel verzorgingstehuizen als feesttenten. Lekker meezingen en lachen zijn de hoofd-ingredienten. Dit wil niet zeggen dat ook jongeren de muziek niet waarderen of kennen…, deze doen doorgaans luidkeels mee !! Al met al draait het om gezelligheid, saamhorigheid en het gevoel van het echte oude variete !

Direct The Senior Show huren? Klik hier voor boekingen van The Senior Show

The Senior Show boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.995,-