Niels Harder boeken

Bekend van TV “Britain’s Got Talent”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Humoristische illusionist
 • Genre
  Magic / Illusie / Humor

Wil jij Niels Harder boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Niels Harder. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Aanschouw komisch goochelaar Niels Harder – “Weirdo of Wonder”. Een bruisende persoonlijkheid zorgt voor hilarische en magische momenten tijdens zijn stand-up act. Een sprankelende show waarin lachen en verbazing centraal staan. Tijdens deze show wordt u getrakteerd op hilarische demonstraties als ‘s werelds meest bizarre kaarttruc, de Danny Snotter 0900-hulplijn en Willems wonderbaarlijke waterkranen…

Biografie Niels Harder

Niels Harder wist al op zeer jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden. Deze rasentertainer heeft zijn sporen al verdiend in menig productie en was op tv te bewonderen in Bananasplit en in de Nieuwe Uri Geller show. Niels wordt gezien als een groot entertainmenttalent en is uniek in zijn soort.

Goochelaar boeken

Zijn nieuwe, zelf ontwikkelde show is de volgende logische stap in de veelbelovende carrière van deze Weirdo of Wonder. Eén ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar!

Boekingen van Niels Harder

Patty Brard – tv-presentatrice: “Zijn haar lijkt op Edward Scissorhands, zijn energie is geweldig, ik vind hem fantastisch!” Beau van Erven Dorens – tv-presentator: “Bruisende persoonlijkheid en geweldige performance” Uri Geller – mentalist: “Ik ben dol op je charisma, je energie en je aanwezigheid op het podium”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Niels Harder kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Niels Harder wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Niels Harder wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Niels Harder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Niels Harder kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Niels Harder boeken

Ben jij benieuwd hoe je Niels Harder kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Niels Harder boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Niels Harder

Niels Harder inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Niels Harder

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Humoristische illusionist1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonMagic / Illusie / HumorOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand