Niels Harder boeken

Bekend van TV “Britain’s Got Talent”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Humoristische illusionist
 • Genre
  Magic / Illusie / Humor

Wil jij goochelaar Niels Harder boeken op jouw party of event? Aanschouw komisch goochelaar Niels Harder – “Weirdo of Wonder”. Een bruisende persoonlijkheid zorgt voor hilarische en magische momenten tijdens zijn stand-up act. Een sprankelende show waarin lachen en verbazing centraal staan. Tijdens deze show wordt u getrakteerd op hilarische demonstraties als ‘s werelds meest bizarre kaarttruc, de Danny Snotter 0900-hulplijn en Willems wonderbaarlijke waterkranen…

Niels Harder boeken

Niels Harder wist al op zeer jonge leeftijd dat hij artiest wilde worden. Deze rasentertainer heeft zijn sporen al verdiend in menig productie en was op tv te bewonderen in Bananasplit en in de Nieuwe Uri Geller show. Niels wordt gezien als een groot entertainmenttalent en is uniek in zijn soort.

Goochelaar boeken

Zijn nieuwe, zelf ontwikkelde show is de volgende logische stap in de veelbelovende carrière van deze Weirdo of Wonder. Eén ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar!

Boekingen van Niels Harder

Patty Brard – tv-presentatrice: “Zijn haar lijkt op Edward Scissorhands, zijn energie is geweldig, ik vind hem fantastisch!” Beau van Erven Dorens – tv-presentator: “Bruisende persoonlijkheid en geweldige performance” Uri Geller – mentalist: “Ik ben dol op je charisma, je energie en je aanwezigheid op het podium”

Direct Niels Harder boeken? Klik hier voor boekingen van Niels Harder

Niels Harder boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Niels Harder

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Humoristische illusionist1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonMagic / Illusie / HumorOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand