The Outhere Brothers boeken

Bekend van o.a. “Don’t Stop (Wiggle,Wiggle)” en “Boom Boom”
€8.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €8000,-
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  90's / Hip-Hop / Eurodance

Wil jij The Outhere Brothers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Outhere Brothers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het Amerikaanse eurodance en hip house duo The Outhere Brothers scoorde in de jaren ’90 wereldhits. Met o.a. singles als ‘Boom Boom Boom’ en ‘Don’t Stop (Wiggle Wiggle)’. Het duo werd de derde act die het voor elkaar kreeg om met de eerste twee singles op #1 te staan in Engeland!

Biografie The Outhere Brothers

‘Don’t Stop (Wiggle Wiggle)’ werd hun grootste hit in Nederland, terwijl ‘Boom Boom Boom’ wereldwijd hun grootste succes was.

90er jaren artiesten boeken

Er werden meer dan een miljoen exemplaren van de single verkocht en in Australië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland stond het nummer in de top 5.

Boekingen voor The Outhere Brothers

Het nummer ‘Fuk U In The Ass’ werd gebruikt in een ludieke commercial voor taalcursussen en stond in 1994 kortstondig in de Nederlandse hitlijsten. Ook ‘La La La Hey Hey’ en ‘If You Wanna Party’ (in samenwerking met Molella) deden het goed in binnen- en buitenland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Outhere Brothers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Outhere Brothers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Outhere Brothers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Outhere Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Outhere Brothers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Outhere Brothers boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Outhere Brothers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Outhere Brothers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Outhere Brothers

The Outhere Brothers inhuren

€8.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Outhere Brothers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 25 minutenexclusief geluid en techniek2 personen90's / Hip-Hop / Eurodance€8000,-

Vergelijkbare artiesten

€5.475,-
€7.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand