Proost boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen + SFX
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij coverband PROOST boeken voor jouw party of event? PROOST neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen! En bestel zoveel mogelijk drank. Ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning!

PROOST boeken

In een onnavolgbare energieke show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan special effects, wordt je kéér op kéér verrast! Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen. Wij maken vrienden voor het leven! Daar moet op gedronken worden! Genoeg redenen dus om PROOST te boeken.

Feestband boeken

PROOST is een jonge, energieke 6-koppige band die niet alleen muzikaal, maar ook op het podium voor 100% FEEST garant staat. Vol passie staat PROOST elk optreden weer klaar om de tent eens flink op zijn kop te zetten. De dame en heren van PROOST leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en waarin maar liefst 120 super hits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames ( is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Boekingen van PROOST

Als geen ander weet PROOST dat muziek & entertainment samen hand in hand gaan en interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire de ingrediënten zijn voor een TOP AVOND! De nieuwste Top 40-hits, bekende Classics, Pop, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfecte mix geserveerd.Herkenbare muziek wisselt zich in een hoog tempo af waardoor er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft!

Direct PROOST boeken? Klik hier voor boekingen van PROOST

Proost boeken

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Proost

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 500 personen + SFX6 personenAllround€4995,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 1500 personen + SFX6 personenAllround€5995,-
Live bandshow (festivals)1 x 90 minutenexclusief , betreft inprikgage + SFX6 personenAllround€5995,-
Proost! Huis DJ- Mr. Marvin4 uur samen met Proostexclusief, betreft inprikken bij band1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€4.975,-
€4.795,-
€4.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand