Proost boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€6.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow (incl. SFX)
 • Genre
  Allround

Wil jij Proost boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Proost. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

PROOST neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland! Elke feesttent of festival wordt binnen 1 minuut omgetoverd tot één grote stamkroeg! Laat de tap maar stromen! En bestel zoveel mogelijk drank. Ga samen met jouw vrienden compleet uit je dak tijdens een feest der herkenning!

Biografie PROOST

In een onnavolgbare energieke show met de grootste hits, en niet te vergeten een explosie aan special effects, wordt je kéér op kéér verrast! Zingen alsof je leven ervan afhangt. Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen. Wij maken vrienden voor het leven! Daar moet op gedronken worden! Genoeg redenen dus om PROOST te boeken.

Feestband boeken

PROOST is een jonge, energieke 6-koppige band die niet alleen muzikaal, maar ook op het podium voor 100% FEEST garant staat. Vol passie staat PROOST elk optreden weer klaar om de tent eens flink op zijn kop te zetten. De dame en heren van PROOST leggen de lat op astronomische hoogte. Een explosieve en waarin maar liefst 120 super hits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames ( is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan!

Boekingen van PROOST

Als geen ander weet PROOST dat muziek & entertainment samen hand in hand gaan en interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire de ingrediënten zijn voor een TOP AVOND! De nieuwste Top 40-hits, bekende Classics, Pop, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfecte mix geserveerd.Herkenbare muziek wisselt zich in een hoog tempo af waardoor er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Proost kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Proost wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Proost wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Proost online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Proost kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Proost boeken

Ben jij benieuwd hoe je Proost kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Proost boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Proost

Proost inhuren

€6.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Proost

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€6995,-
Live bandshow (incl. SFX)2 x 60 minuteninclusief tot 1500 personen6 personenAllround€7495,-
Live bandshow (+SFX) Festival1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€6995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-
€6.495,-
€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand