The Glamrocks boeken

Ze rocken ieder festival of feesttent!
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Ode aan Glamrock / Early 70's

Wil jij The Glamrocks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Glamrocks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Glamrocks staat bekend om hun energieke en dynamische live-optredens, waarbij het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis door de tijd.

Biografie The Glamrocks

Deze flamboyante band, met Toni Peroni (drums o.a. Het Goede Doel en Secret Sounds), Marcel van den Berg (zang, o.a. Amstel Live Band), René Meister (keys o.a. Het Goede Doel en Diesel), Johnny Dooms (bas o.a. Powerplay) en Alfred van der Linden (gitaar, The Bintangs) brengt je terug naar de early 70’s. Denk aan The Sweet, Mud, David Bowie, Alice Cooper, Slade, The Osmonds, om maar wat voorbeelden te noemen!

Tributeband boeken

Naast hun muzikale talenten hecht The Glamrocks veel waarde aan de presentatie en sfeer tijdens hun optredens. De bandleden kleden zich in uitbundige glitter- en glamoutfits en brengen een echte rock ’n roll sfeer naar het podium.

Boekingen van The Glamrocks

Met hun passie voor de muziek uit de jaren zeventig heeft The Glamrocks een trouwe schare fans opgebouwd.
Hun optredens zijn altijd een feestje en de band weet keer op keer het publiek te verrassen en te vermaken. Zowel je oren als je ogen komen niks tekort bij deze hommage aan Glamrock.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Glamrocks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Glamrocks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Glamrocks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Glamrocks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Glamrocks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Glamrocks boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Glamrocks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Glamrocks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Glamrocks

The Glamrocks inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Glamrocks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenOde aan Glamrock / Early 70's€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand